Hoe Avebe en People & Analytics datagedreven HR implementeren

n deze HR analytics webinar vertellen Giena Klaassens, HR Director Talent Management bij Avebe, en Geertje Dam (van People & Analytics) hoe zij data gedreven HR implementeren bij Avebe met de tool TAEM.io. Geertje Dam is een resultaat gedreven data psycholoog en expert in (Global Top) talent & team analytics en crisismanagement. Ze bouwde een algoritme voor het identificeren, benchmarken en volgen van Global Talent en voor het samenstellen van teams die de bedrijfsresultaten maximaliseren en binnen 6 maanden een doorbraak realiseerden. Geertje ontwikkelde het Corporate Identity Model (CIM) een raamwerk dat inzicht geeft in hoe persoonlijkheid bedrijfsresultaten beïnvloedt. Met de app TAEM.io worden deze inzichten (algoritmen) gebruikt om mensen, teams en organisaties te analyseren en evidence-based inzichten te krijgen, toekomstige bedrijfsresultaten en resultaten te voorspellen zodat de organisatie kan handelen en aanpassen.

Het HR Analytics Kennisnetwerk is een initiatief van Noorderlink, NVP en Samenwerking Noord.

Aanmelden kan tot en met 29 juni.

Aanmelden

Geertje Dam is een resultaat gedreven data psycholoog en expert in (Global Top) talent & team analytics en crisismanagement

Ze bouwde een algoritme voor het identificeren, benchmarken en volgen van Global Talent en voor het samenstellen van teams die de bedrijfsresultaten maximaliseren en binnen 6 maanden een doorbraak realiseerden. Geertje ontwikkelde het Corporate Identity Model (CIM) een raamwerk dat inzicht geeft in hoe persoonlijkheid bedrijfsresultaten beïnvloedt. Met de app TAEM.io worden deze inzichten (algoritmen) gebruikt om mensen, teams en organisaties te analyseren en evidence-based inzichten te krijgen, toekomstige bedrijfsresultaten en resultaten te voorspellen zodat de organisatie kan handelen en aanpassen.

Giena Klaassens is HR Director Talent Management bij Avebe.