Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland

Na de geweldige eerste editie in 2017 vindt op donderdag 26 september 2019 de 2e editie van het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland plaats. Net als vorige keer op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen van 13:00 tot 22:00 uur. Ben je medewerker van een Noorderlink-organisatie dan kun je je met korting aanmelden.

Noorderlink hoofdpartner

Noorderlink is één van de hoofdpartners en we hebben een eigen podium van waaruit we een aantal mooie en inhoudelijke bijdragen leveren. Omdat we geloven in het concept en omdat we weten dat het goed bij ons past.

Festival met inhoud van een congres

Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland is een groot evenement met de inhoud van een congres, maar in de sfeer van een festival. Het thema is Innovatief Organiseren. Het gaat behalve over technologische innovaties vooral ook over dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken & co-creatie en slim organiseren binnen je organisatie. Er zijn lezingen, sessies en workshops over innovatie, gecombineerd met leuke bandjes, theater, kunst en lekker eten en drinken. Lezingen in tenten, lekker staan, drankje in de hand, in- en uitlopen en… een heus blokkenschema!

Tipje van de sluier

Het programma is nu al flink gevuld. En er komt steeds meer bij. Op de website hetgrootstekennisfestivalvannoordnederland.nl zie je altijd de actuele stand van zaken. De site wordt steeds aangevuld, maar hier alvast een tipje van de sluier:

 • Janka Stoker en Harry Garretsen leggen in ‘Goede leiders zweven niet’ de fundamenten van effectief leiderschap in organisaties en de maatschappij bloot.
 • Topscheidsrechter Kevin Blom neemt je samen met Colinda van Dijk en Erik Kaptein mee in de manier waarop hij met zijn team samenwerkt.
 • Topspreker, ondernemer en auteur Rini van Solingen doet in Formule-X uit de doeken hoe je extreme versnelling in organisaties creëert.
 • Camilla van den Boom vertelt over haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken.
 • Guido Stompff, auteur van de bestseller 'Design thinking, radicaal veranderen in kleine stappen’ en vertelt ons hoe je dit kan inzetten bij innovatie.
 • ‘Hoera Het Systeem Is Stuk! door Kees Klomp en mede organisator Engbert Breuker. 
 • Filosoof Lammert Kamphuis en Ebel Jan van Dijk komen met een hele speciale show.
 • Lykle de Vries laat zien hoe technologie, psychologie en onze eigen biologie ons in staat stellen om ons vrij te vechten van wat ons beperkt.
 • Kevin Weijers vertelt over zijn avontuur de Wereld Rond in 80 Experimenten. Hij hielp 80 bedrijven in het buitenland nieuwe ideeën te lanceren.
 • Mark Vletter laat je zien hoe je je eigen organisatie kan hacken: ‘we hebben ze allemaal zelf bedacht en dus kunnen we ook radicale andere keuzes maken’.
 • Ina Ahuis presenteert haar nieuwe boek ‘betekenisvolle werkrelaties’.
 • Jan de Jonge en Heleen van der Kooi over Functioneel Dwars Zijn. Functionele Dwarsliggers zijn nodig. Mensen die lastige vragen durven te stellen en durven te zeggen waar het op staat. Maar hoe doe je dat op een effectieve manier?

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer heel bijzondere podia en plekken met praktijkcasussen en inspirerende vergezichten. Zo kun je samen aan de slag in de Waarmaak challenge. Of filosoferen in de caravan. Er is een theaterwagen met ‘bijzondere verhalen’, en je kunt als het je wat te veel wordt ook nog even met wandelcoach Susan Boot de natuur in. 
En er zijn nog veel meer topsprekers, muzikanten en niet te vergeten theatermakers. 

Met korting aanmelden!

Op de site  hetgrootstekennisfestivalvannoordnederland.nl zie je alle actuele info en kun je je aanmelden.

=> Gebruik de code: noorderlink@kennisnoord19. Dan betaal je geen € 195,- maar € 175,-.

Het zou heel leuk zijn als je er 26 september bij bent!

Aanmelden