Workshop: Het geheim van succesvol solliciteren

Wist je dat veel sollicitanten al zijn afgewezen voordat het sollicitatiegesprek daadwerkelijk is begonnen? Naast de eerste indruk en je presentatie is er nog iets dat telt om die baan binnen te halen. Max Sluiman kent dit geheim en leert je in één ochtend wat de essentie van het solliciteren is. Wil jij weten wat de doorslag geeft bij een succesvolle sollicitatie en de juiste dingen doen? Met deze training krijg je op mentaal niveau invloed op het sollicitatieproces. Solliciteren zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn!

Wees een krijger

Zorg als kandidaat altijd dat je genoeg weet van de organisatie waar je solliciteert. Personeelsfunctionarissen vinden het namelijk belangrijk dat jij je verdiept hebt in de achtergrond van de organisatie. Nu komt de desillusie. Slechts 10% van wat je vertelt, heeft effect op de beslissing of je wordt aangenomen. De overige 90% wordt bepaald door non-verbale factoren!

Max Sluiman laat zien hoe de mens mentaal functioneert. Met een set eenvoudige oefeningen krijg je enorme invloed op het sollicitatieproces. Je leert met speciale ademhalings- en meditatieoefeningen met spanningen om te gaan en de rust in jezelf te vinden. Je vergroot je zelfvertrouwen en hij laat dit ook zien met fysieke oefeningen. 

Max Sluiman is getraind in Japanse krijgskunsten en begeleidt vanuit een holistische visie op de mens al 20 jaar mensen naar een beter algemeen functioneren en welbevinden. 

Iedereen kan meedoen en de deelnemers wordt aangeraden om kleding te dragen waarin je goed kunt bewegen. 

Aanmelden

 

De trainer

Max Sluiman heeft al zijn hele leven passie voor krijgskunst. Als kind deed hij aan judo en jujutsu. Vervolgens heeft hij zich verder verdiept in de Japanse krijgskunst. Zijn levensdoel is om om mensen op te leiden tot krijgskunstenaars en ervaringen en vaardigheden van het slagveld aanleren zodat deze ingezet kunnen worden voor ieders nut en (werk)geluk. Zelf volgt Max Sluiman het pad dat van budo naar zen leidt.