Meewerken aan onderzoek Generatieverschillen?

Ben je geboren tussen 1970-1985 (pragmatische generatie) en heb je kinderen uit de generatie Z (2000-2015)? Draag dan bij aan kennis over generatieverschillen en doe mee aan het onderzoek van Aart Bontekoning.

Na het onderzoek vindt het Younglink evenement met masterclass van Aart Bontekoning plaats. Hier ben je van harte welkom!

Aart Bontekoning

Al twintig jaar onderzoekt Aart Bontekoning hoe organisaties generatiediversiteit kunnen benutten om ‘bij de tijd’ te blijven. Hij schreef zes boeken en talloze artikelen over de uitkomsten van zijn onderzoek. En zijn onderzoek is hard nodig: de komende decennia vergrijst 85% van de Nederlandse en Europese organisaties.

Wie?

Ouders uit de ‘pragmatische generatie’ (1970-1985) met kinderen uit de generatie Z (2000-2015)

Wanneer?

Donderdag 27 februari, van 18.15 – 19.15 uur.
Dit is voorafgaand aan het Younglink evenement met masterclass van Aart Bontekoning, waar ook jij van harte welkom bent.

Waar?

Groningen, exacte locatie wordt spoedig bekend gemaakt

Wat?

Tijdens de sessie wordt er gewerkt aan een groepsopdracht met vragen, zoals:

  • Beschrijf zes belangrijke verschillen tussen hoe jullie zijn opgevoed, vergeleken met hoe jullie je kinderen opvoeden.
  • Beschrijf wat je vooral wel moet doen en wat vooral niet om jullie kinderen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Goed om te weten:

De sessie wordt opgenomen op video. De beelden zullen alleen voor onderzoek worden gebruikt.

Aanmelden?

Draag jij bij aan de kennis over generatieverschillen en lijkt het je leuk om deel te nemen aan het onderzoek (en eventueel de masterclass van Aart Bontekoning achteraf)?

Meer informatie en aanmelden kan door een e-mail te sturen naar of door te klikken op onderstaande button.