Geheimen van de mentale Samoerai voor praktisch HRM-gebruik

Maak gebruik van de scherpe geest van een samoerai om jouw HRM-vraagstukken op te lossen! Een praktische en holistische oplossing van de volgende vraagstukken:

  1. Hoe zorg ik dat mijn mensen persoonlijk leiderschap tonen over hun loopbaan en zich empowered voelen om in actie te komen?
  2. Hoe zorg ik dat mijn mensen vitaal zijn, om kunnen gaan met werkdruk en mentaal weerbaar zijn?
  3. Hoe ontwikkel ik teambuilding en (zelf)compassie bij mijn mensen?

Zit je met deze vraagstukken en wil je ze oplossen? Pak dan nu je kans om een samoerai te raadplegen. Verwacht in deze proeverij nieuwe inzichten over de mogelijkheden van de mens op te doen.

ZA-ZEN Martial Arts & Mental Development combineert sinds 2008 Psychologie, Zen en de mentale kant van Japanse krijgskunst om unieke en zeer effectieve bedrijfsoplossingen en trainingen te ontwikkelen. Deze drie invalshoeken vertellen hetzelfde verhaal over de mogelijkheden van de mens, maar op hun eigen manier en hebben hun eigen middelen. Combineer dit en je krijgt een holistische visie en aanpak waarvan jij de vruchten plukt!

Doelgroep

Voor HRM-ers en leidinggevenden

Locatie

Online (via google meet)

AanmeldenOver de trainer

Max Sluiman (48) beoefent zijn volwassen leven lang, elke dag, meerdere Japanse krijgskunsten. De mentale ontwikkeling die daaruit voortvloeit heeft hem richting Zen gedreven. In combinatie met zijn studie psychologie aan de RUG, stelt het hem in staat om al twintig jaar uniek en effectief te zijn in het actualiseren van mensen. Sinds 2008 via ZA-ZEN.

Proeverij

Dit event is een proeverij en dus geen volledige workshop of training. Een proeverij is een kennismaking met een training, of trainingsvorm. Je kunt vrijblijvend ´proeven´ en bekijken of deze training of workshop iets toevoegt voor jou of toepasbaar is in je organisatie.