Online escaperoom als tool voor assessment en selectie

De escaperoom is terug! Maar nu anders.

Al eerder speelden we de online escaperoom ‘Overbrug de Afstand'. Deze keer een nieuwe toepassing, namelijk als tool voor assessments of als selectiemiddel.
Wees er snel bij, vol = vol!

Escaperoom

In de Online Escape Room ‘Overbrug de Afstand’ ervaar je dat je op afstand kan lachen, leren en verbinden. Samen ga je binnen 1 uur een online uitdaging aan en leer je spelenderwijs nog beter online samenwerken.

Als tool voor assessment en selectie

Naast teamontwikkeling is de online escaperoom ook uitermate geschikt als alternatief voor een groepsopdracht. Helemaal in combinatie met een pitch vooraf of met een sollicitatiegesprek daarna. Je krijgt zo een vollediger beeld van je kandidaat.

UWV ging je voor!

Het UWV in Amsterdam heeft het spel gebruikt om van 400 kandidaten uiteindelijk 100 te selecteren voor een traineeship. Tijdens de online escaperoom op 1 december delen zij hun ervaring ter inspiratie, om te bekijken hoe dit ook voor jullie zou kunnen werken!

Zie ook www.teamescaperoom.nl/online 

Aanmelden

Blog 

"Als de communicatie via geluid en beeld wegvalt en je alleen nog de mogelijkheid van de chat hebt dan wordt er iets gevraagd van je vaardigheden, rol of talent. Wie neemt bijvoorbeeld de leiding, wie pakt welke rol en werkt dat goed samen of juist niet."

Rutger Miltenburg speelde vorige keer mee in de online escaperoom. Hij schreef een blog hierover: 'Louter cirkels die rond werden!'

Kosten
Deze proeverij is gratis toegankelijk voor medewerkers van bij Noorderlink aangesloten organisaties.

Online proeverij

Dit online event is een proeverij en dus geen volledige workshop of training. Een proeverij is een kennismaking met een training, of trainingsvorm. Je kunt vrijblijvend ´proeven´ en bekijken of deze training of workshop iets toevoegt voor jou of toepasbaar is in je organisatie.