Theatershow: Durf te gaan voor jouw loopbaan

Welke rol vervul jij binnen jouw organisatie? En is dat een rol die je goed past? Of heb je het gevoel dat je niet helemaal op je plek zit, maar weet je niet hoe je nu verder moet? In zijn theatershow 'Durf te gaan voor jouw loopbaan!' laat trainer/theatermaker Ralph Kolen je zien hoe jij regie houdt op je loopbaan en zo jouw talenten het beste tot hun recht laat komen.

Pak regie!

In zijn show laat Ralph Kolen je door middel van humor en muziek nadenken over jouw talenten en hoe je die nú kunt inzetten in je werk. Maar ook over jouw kansen op de arbeidsmarkt. Dat betekent niet dat je direct moet gaan solliciteren, maar wel dat je regie houdt op je loopbaan. Zodat jij het werk kunt doen dat jou het beste past, nu en in de toekomst.

De show brengt je:

  • een frisse kijk op mobiliteit
  • inzicht in hoe je jouw talenten kunt verkennen
  • handvatten voor het nemen én houden van regie op je loopbaan
  • en natuurlijk een gezellige ochtend waarbij je op een andere manier met dit thema bezig kunt zijn.

Noorderlink heeft deze theatershow georganiseerd in het kader van het plezier blijven houden in je werk. Het is een onderdeel van het project 'Verander mee'. De show richt zich op iedereen die bezig is- of zich bezig houdt met- mobiliteit en stappen zetten in je loopbaan. Overweeg jij om een stap te zetten in je loopbaan of ben je als leidinggevende of HR-adviseur betrokken bij mensen die hiermee bezig zijn, dan is deze theatershow een perfecte gelegenheid om hiervoor inspiratie en energie op te doen. Het evenement is gratis!

Tijdstip

Dinsdag 16 oktober van 09.30 - 11.00 uur.

Inloop vanaf 09.00 uur .

Locatie

Martiniplaza , Groningen, zaal 14 

Wil jij erbij zijn? Meld je dan zo snel mogelijk aan want vol is vol.

AANMELDEN

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds.