Data driven HRM door People Analytics | TAEMio

- Hoe goed ken jij je teams en organisatie? Meet real time de hartslag van je bedrijf en optimaliseer je teams. -

Wie bekleden kritische posities en zijn dat de juist mensen? Wil je je team uitbreiden aan de hand van een culturele fit? Welke teambuilding activiteit heeft het beste resultaat? Wat is het effect van persoonlijke ontwikkeling, je strategie of het beleid op de bedrijfsresultaten? Wat is het sentiment van je teams? Welke teams zijn frontrunners? Volstaat het huidige leiderschap in je organisatie? En in deze tijd: heb je thuiswerken goed geregeld?

In deze Masterclass leer je de juiste vragen te stellen en hoe data voor je kan werken in de besluitvorming en ontwikkeling. Op een snelle (max. 30 minuten) en laagdrempelige wijze wordt relevante data op persoons-, team- en organisatieniveau verzameld via een app TAEMio. Het dashboard geeft je realtime inzicht op deze drie niveaus en meet daarnaast specifieke vragen aan de hand van Pulses©. Haal het maximale uit je bedrijfsvraagstuk en uit TAEMio. In deze Masterclass leer je hoe! De trainers verbonden aan TAEMio wisselen wetenschap en ‘best practices’ af met concrete opdrachten vanuit je eigen organisatie. Onder deskundige begeleiding en met prikkelende praktijkverhalen.

Er komen verschillende ervaringen met data driven HR voorbij, vanuit grote en kleinere organisaties die al langer werken met TAEM.io werken. Wij delen de succesvolle en ook de minder succesvolle praktijkervaringen. Met welk vraagstuk wil jij of je team aan de slag? Start met een nulmeting (baseline) voordat je acties uitzet. Want... ‘one size really doesn’t fit all’. Nog nooit kwam gepersonaliseerd HR en Management zo dichtbij en kwam je zo beslagen ten ijs.

Wat levert het op?

  • Je kijkt en beslist anders door een bredere data-gestuurde blik, die je vanuit meer perspectieven en op strategisch niveau naar individuen, teams en je eigen organisatie laat kijken.
  • Je legt logische verbanden tussen strategische doelstellingen en wat haalbaar is door inzicht in persoonlijke-, team- en corporate analyses.
  • Je kent de sentimenten van je teams en weet waar men wel en niet gevoelig voor is en hoe je dat het beste kan beïnvloeden of ontwikkelen om resultaat te bereiken.
  • Je kunt data driven HR en people analytics concreet vormgeven binnen jouw organisatie, met de aangereikte tools, en wordt daarmee een betere Business Partner.

Doelgroep

De masterclass is uitermate geschikt voor:

  • teamleiders en managers;
  • HR-adviseurs en recruitment managers;
  • directieteams;
  • overname- en fusie-adviseurs;
  • vitaliteits- en veranderkundigen.

Meedoen kan individueel of met meer collega’s. Er kan ook een masterclass vanuit 1 bedrijf worden gevuld om zo sneller draagvlak en daadkracht te vergroten

Praktisch

De leergang bestaat uit 2 trainingsdagen. Tussendoor pas je toe wat je hebt geleerd op een vooraf gedefinieerd vraagstuk. De doorlooptijd is 1,5 maand. Een maand voordat de masterclass begint zal er een intakegesprek plaatsvinden.

Data trainingsdagen

2020
Groep 1: 2020 VOL

2021
Groep 2: 21 januari 2021 en 4 maart (locatie Assen)
Groep 3: 28 januari 2021 en 11 maart 2021 (locatie Groningen)
Groep 4: 18 februari 2021 en 15 april 2021 (locatie Friesland)

Aantal deelnemers

Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen.

Locatie

Groep 1 zal in Heerenveen plaatsvinden, Groep 2 in Assen; Groep 3 in Groningen, Groep 4 in Heerenveen. De trainingsruimtes zijn ‘corona-proof’. Dit kan wijzigen als de RIVM-maatregelen daarom vragen.

Kosten

De MasterClass kost € 990,- per persoon. Dit is inclusief al het lesmateriaal, een TAEMio account voor 10 teamleden (ter waarde van € 500,- euro), lunches en de locatie, exclusief BTW.
De MasterClass kan op aanvraag ook online worden gevolgd, kosten hiervoor zijn € 495,- euro per persoon, exclusief BTW. Dit is inclusief een TAEMio account voor 5 teamleden (waarde € 250,- euro) en een digitale moderator.
We sluiten de MasterClass af met de uitreiking van een certificaat.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden met het formulier onderaan de pagina over deze masterclasses op de website van TAEMio. 

Aanmelden

 

Masterclass docenten

Geertje Dam

Geertje Dam is psycholoog en eigenaar van People & Analytics en als gastdocent verbonden aan de Universiteit Groningen (Honours College) op het gebied van High Performing Teams. Het is haar passie meningen te onderbouwen met data, wetenschap en cijfers. Het werken met uitersten, de extremen in mensen intrigeert haar, de ‘Toppers’ en de ‘Toxic’, Succes en Mislukking. Het samenstellen van Topteams, het voorspellen van risico’s en strengths. Inzicht krijgen in het ‘waarom’ als het gaat om mensen en prestaties is haar (data gedreven) focus. People & Analytics ontwikkelde het Corporate Identity Model, een raamwerk dat inzicht geeft in de manier waarop persoonlijkheid bedrijfsresultaten beïnvloedt.

Froucke Strijker

Froucke Strijker houdt zich dagelijks bezig met data-analyse en online business. Met een Bachelor in de Psychologie combineert ze data onderzoek en psychologische inzichten. Ze houdt van feiten en data en onderzoekt hoe dit op een voorspellende manier (predictive analytics) binnen organisaties kan worden ingezet. Het creëren van een perfect team heeft haar interesse.

Hylke van Gorkum

Hylke is werkzaam als Business Analyst bij DBK. Hij is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen als Change Manager, na de HBO opleiding HRM te hebben afgerond. Hij onderzocht de praktische voor- en nadelen van het inzetten van artificial intelligence (AI) in het recruitmentproces. Werken met mensen, luisteren en mensen in hun kracht zetten is voor hem de rode draad. Een echte teamspeler met een topsport verleden, werkervaring in de uitzendbranche en coach in de sport.