CV Boost Grenzelo(o)s Talent

Dit event is verplaatst naar 13 januari.

Heb jij net jouw opleiding (MBO4, HBO of Universiteit) afgerond of sta je op het punt om af te studeren? Ben je nieuwsgierig naar een buitenlandse werkervaring? Wil jij internationale vaardigheden ontwikkelen en deze ook nog eens gecertificeerd toevoegen aan je CV? Neem deel aan de CV Boost: gave micro stages, workshops en een op maat gemaakt programma speciaal ontwikkeld voor studenten, jonge medewerkers en talenten en trainees. Deelname is gratis en de kosten worden vergoed.

Meer over de CV Boost

De CV Boost is speciaal ontwikkeld voor jonge talenten die gemotiveerd zijn hun internationale vaardigheden verder te ontwikkelen. Je bent nieuwsgierig naar werken over de grens en wilt onderzoeken welke mogelijkheden er zijn.
Het programma is opgebouwd uit een aantal blokken. Je leert onder andere meer over cultuur; de verschillen én de overeenkomsten. Je gaat aan de slag met het opbouwen en verdiepen van jouw CV en LinkedIN profiel. Ook word je begeleid naar het ontwerpen van jouw ideale ‘cross- border experience’ en de stappen er naartoe om daar te komen. Je volgt een micro stage bij een organisatie naar keuze en sluit de training af met een certificaat. Mooi voor op je CV!

De ontwikkeling van het programma gebeurt door een samenwerking van International Business Studies van de Hanzehogeschool en de Hochschule Emden/Leer in Duitsland. Het is zo ontwikkeld dat het juist goed te combineren naast je studie, baan of traineeship.

Meer info