Masterclass: Easycratisch organiseren

Easycratisch organiseren door Martijn Aslander en Annette Dölle. 

Easycratie is volgens Martijn Aslander en Erwin Witteveen het simpelste antwoord op bureaucratie. Hun boek Easycratie kwam in 2010 uit en weet een steeds groter publiek te interesseren in alternatieve vormen van organiseren.

Deze Masterclass richt zich op veldverkenning, analoge en digitale tools en casuïstiek, maar boven alles kun je in deze Masterclass concreet aan de slag met Martijn Aslander en Annette Dölle.

In de sessie Easycratisch Organiseren kijken we naar ons huidige werk in relatie tot een meer Easycratische werkwijze. Dit wordt geïllustreerd aan de hand van voorbeelden, tendensen en trends in de maatschappij, met praktische tools waarmee je de dag erna meteen aan de slag kan.

Deze sessie is met name geschikt voor mensen in organisaties met enige beslisbevoegdheid.

De kosten van deze masterclass bedragen €140,- ex btw per persoon.

Aanmelden

 
Over Martijn en Annette:Martijn Aslander is stand-up filosoof, ideeënbedenker, boardroom sparring partner en organizonderdeskundige. Hij bouwde het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta en AmsterdamConnected. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Annette Dölle is groepsdynamicus en interventie specialist op het gebied van sociaal innoveren. Ze initieerde KeepitCleanDay en Uitgestelde Koffie Amsterdam, begeleidt organisaties in procesontwikkeling, onderzoekt de digitalisering binnen het onderwijsveld en werkt graag in het maatschappelijk domein, omdat dit velden zijn waar we allemaal dagelijks mee in aanraking komen. Hier is volgens haar de grootste collectieve winst in te behalen.