CoachLink werkplaats

Dilemma's in coaching


Op 15 september a.s. vindt er een coach werkplaats inclusief lunch plaats. De werkplaats heeft de vorm van een werkseminar, dit wil zeggen dat we al samenwerkend met elkaar het programma concretiseren.

Het onderwerp is dilemma’s in coaching. En dilemma’s zijn niet hetzelfde als paradoxen. Een paradox is een ogenschijnlijke tegenstelling jezelf die vraagt om verbinding maken tussen deze polariteiten waardoor je het meest in je kracht komt. Bij een paradox is altijd sprake van en-en. Dilemma is een situatie waarin je staat voor een keuze tussen twee of meer alternatieven, die even (on)aantrekkelijk zijn. De keuze kan daarom niet op alleen logische basis gemaakt worden. bij een dilemma is sprake van of-of.

De werkvraag is: Wat zijn veel voorkomende coachings thema’s in jouw organisatie waardoor jij als coach een dilemma ervaart in de uitoefening van je vak.

Om het programma op sommige onderdelen in de voorbereiding al inhoud te geven willen we graag weten wat je verwachtingen zijn van deze werkplaats en wat jouw aandeel hierin kan zijn. Dit kun je bij je aanmelding opgeven.

Geef je voor 1 september op, zodat wij de juiste voorbereidingen kunnen treffen.

Aanmelden

De gastlocatie is het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) met Nelly Hazen als gastvrouw.

Er is plaats voor maximaal 16 coaches.