Coaching: Step into your future

In al je dagelijkse beslommeringen neem je soms niet meer de tijd om even stil te staan en de balans voor jezelf op te maken. Je blijft dapper doorgaan terwijl je voelt dat je behoefte hebt aan een evaluatiemoment voor jezelf. Wat doe ik nu en waar wil ik nu echt naar toe? ​

Step into your future is een coaching traject gemaakt door collega’s, voor collega’s van de Gasunie. Het idee kwam van Paul Hogewoning, werkzaam bij de Gasunie. Paul is zelf een actief wandelaar en geniet van de prachtige vergezichten tijdens zijn wandelingen, maar doet ook inzichten op. De wandelingen van Paul hebben hem al veel gebracht en dit gunt hij anderen ook!

Samen met Ben de Boer en Monique Oosterbaan is het concept 'Step into your future' ontwikkeld.
 Met Step into your future versterk je je persoonlijk leiderschap in 12 weken door uitzichten en inzichten te combineren. Het concept wordt nu ook opengesteld buiten de Gasunie, om onderlinge ervaringen uit te wisselen en kruisbestuiving te laten plaatsvinden.

Wat houdt het traject in?

In het kort ga je aan de slag met het formuleren van jouw persoonlijke doel, krijg je meer zelfinzicht en word je in 12 weken voorbereid op een uitdagende wandel-tweedaagse. Wandelend in de natuur, met gerichte opdrachten en een duidelijk stappenplan ga jij aan de slag. Jij hebt de regie en bepaalt wat belangrijk is. Step into your future zorgt voor een resetmoment. Wandelcoaching is een manier van coachen waarbij de natuur actief wordt ingezet. Coaching in de buitenlucht is krachtiger dan coaching op een kantoor. De natuur is rustgevend en ontspant; dat helpt bij het verdiepen van persoonlijke of werkgerelateerde vragen. Wandelen is daarnaast een uitstekende manier om aan jouw fysieke fitheid te werken, het prikkelt de zintuigen en biedt prachtige uitzichten. Tijdens het wandelen ontstaan vaak spontaan inzichten omdat je tijd hebt voor jouw gedachten.

Na afloop van dit programma kan je oprecht trots zijn op jezelf. In dit programma ligt de nadruk op kansen en mogelijkheden. Niet sleutelen aan de minpunten, maar aandacht geven aan datgene waar je energie uit haalt, met persoonlijke groei als resultaat. Je gaat met jezelf op reis, letterlijk en figuurlijk. Gedurende een periode van 12 weken bereid je je voor op de finale: een 2 daagse wandeltocht in het schitterende Sauerland! Je krijgt er toch direct ontzettend veel zin in?

Programma

Elk individueel traject begint met een intake met onze externe coach Monique, zij helpt jou om je coachdoel helder te krijgen.
In een plenaire bijeenkomst starten we met een kick-off! Hier krijg je je persoonlijke werkboek overhandigd met diverse opdrachten en tips. Het gehele programma wordt doorgesproken, buddy’s worden gevormd én je ontvangt een leuk welkomstcadeau.
Gedurende 12 weken kies jij opdrachten die bij jou passen uit het werkboek. Je krijgt een wandellogboek waarin je je ervaringen kunt opschrijven én coach Monique, wandelexpert Paul en vitaliteitsgoeroe Ben staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen.
In onderling overleg met de organisatie en deelnemers kunnen één of twee gezamenlijke wandeltochten worden gelopen. Halverwege vindt een gezamenlijke tussenevaluatie plaats.
We sluiten het traject af met een zowel fysiek als mentaal-uitdagende wandeltocht in Sauerland. Ook hier vinden plenaire en individuele coachingsessies plaats. De reis vindt plaats van donderdag 19 september t/m zondag 22 september 2019. Bij deze reis zit inbegrepen: vervoer, overnachting (individuele slaapplek), ontbijt (vrij, za, zo), lunch (vrij, za) & diner (do, vrij, zat).

Kosten

De kosten per deelnemer zijn € 1299,- en het programma gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. Er is maximaal plek voor 14 deelnemers, bij meer dan 6 deelnemers zullen de kosten per deelnemer goedkoper uitvallen.

Wanneer?

De gezamenlijke kick-off vindt plaats in de week van 17 t/m 21 juni. Daarna ga je, met tussentijds een evaluatie, zelfstandig 12 weken aan de slag. 19 t/m 22 september is de afsluiting met een wandeltocht in Sauerland.

Meer informatie / Aanmelden?

Geef je direct op door te mailen naar Ben de Boer, . Opgeven kan t/m 14 juni.

Wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met Ben de Boer via 06-11005127 of per mail