Business meets University 2021

Het stimuleren van Creativiteit en Innovatie in Noord-Nederland - 26 mei 2021
campaign image
Om competitief en succesvol te zijn in de hedendaagse economie, is het van groot belang voor organisaties om creativiteit te stimuleren onder werknemers, en deze ideeën om te zetten in innovaties. Zeker in de turbulente tijden waarin we ons nu bevinden is de noodzaak groter dan ooit.

Op 26 mei bent u als MKB-ondernemer van harte welkom voor een nieuwe digitale editie van Business Meets University, deze keer over het innovatie-klimaat in Noord-Nederland, en het stimuleren van creativiteit en innovatie in úw organisatie. Toegang is gratis, maar het aantal mensen dat kan deelnemen is beperkt. Meldt u dus tijdig aan voor het evenement. De link onderaan de pagina verwijst u naar het aanmeldformulier.

Binnen de Faculteit Economie en Bedrijfskunde wordt er al decennialang onderzoek gedaan naar creativiteit en innovatie, en dit onderzoek richt zich vooral op twee belangrijke vragen:

Hoe kunnen organisaties werknemers stimuleren om actief creatieve ideeën te bedenken?
Wat is ervoor nodig om creatieve ideeën om te zetten in een innovatief eindproduct?
In deze editie van Business Meets University gaan we proberen om meer inzicht te krijgen in deze vragen. Zo kunt u onder andere rekenen op een aantal keynotes van vooraanstaande wetenschappers over dit thema, krijgt u de kans om deel te nemen aan diverse workshops die u praktische handvatten bieden, en vindt er een tafelgesprek plaats tussen wetenschappers en Noordelijke ondernemers over het innovatie-ecosysteem in Noord-Nederland.

Het meest bijzondere aan dit event is dat u met uw bedrijf kunt meedoen aan een wetenschappelijke innovatiescan, om een beeld te krijgen hoe het er binnen úw organisatie voorstaat op het gebied van innovatie, en waar u zo nodig nog verbeterslagen kunt maken. (Hieronder vindt u meer informatie over de innovatiescan.)

Al met al kunt u dus rekenen op een vol en divers programma, dat u de nodige handvatten zal geven om de dag erna direct aan de slag te gaan met de stimulatie van creativiteit en innovatie in uw organisatie.

Voor het programma en om aan te melden klik op onderstaande button:

Aanmelden