Webinar Breng (je) talent in beweging

Talentgericht werken als vliegwiel voor een meer wendbare organisatie én medewerker

Talent aantrekken en behouden staat voor veel organisaties hoog op de agenda. Niet voor niets, want mensen maken de organisatie en kunnen een organisatie laten excelleren. Zo ook bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), waar het ontwikkelen van meer wendbaarheid momenteel de belangrijkste opgave is. Reden voor de RVO om talentgericht werken in 2019 als strategische pijler te benoemen en er werk van te maken.

In dit webinar nemen Anna Heidstra en Amke de Vries je mee in hun kijk op en praktijkervaring met talentgericht werken. Ze delen hoe je er als organisatie handen en voeten aan kunt geven, zodat de individuele medewerkers, teams en de organisatie er beter van worden. Ook gaan ze in op de talentenvragenlijst CliftonStrengths®, die dit proces kan ondersteunen en versnellen.

Doelgroep

HR adviseurs, managers én geïnteresseerde medewerkers.

Aanmelden

Over de sprekers

Anna Heidstra is mobiliteitsadviseur binnen de RVO. Zij begeleidt en adviseert zowel op individueel als organisatie niveau op het gebied van loopbaanvraagstukken en is betrokken bij talentontwikkeling binnen RVO als CliftonStrengths coach.

 

Amke de Vries is manager, adviseur en coach bij Leeuwendaal. Zij adviseert organisaties die hun talenten willen benutten, engagement willen versterken en duurzaam beter willen presteren. Dit doet ze in samenwerking met Gallup, internationaal adviesbureau en ontwikkelaar van CliftonStrengths® en Q12.

week van de loopbaan