Antifragiel - Hoe handelen en leven we in een wereld vol chaos? - VOL

Het webinar over antifragiel is vol, helaas kun je je niet meer aanmelden. 

Hoe overleef je in een wereld die zich niet laat voorspellen? Antifragiel leert ons hoe we moeten handelen en leven in een wereld vol chaos, hoe we moeten omgaan met wat we niet begrijpen. Wie antifragiel is, is dol op chaos en wordt er beter van, zoals het veelkoppige monster Hydra uit de Griekse mythologie. Elke keer als een van zijn koppen werd afgehakt, groeiden er twee voor terug.

Baat hebben bij wanorde

Corona verandert onze manieren van werken op ongekende wijze. Deze onzekere tijd is bij uitstek interessant om te kijken hoe antifragiel in de praktijk werkt. Vanuit die optiek de vraag: hoe kunnen we sterker worden van dit gedoe, van deze ellende? Hoe kunnen we baat hebben bij wanorde? Dit gaat dus veel verder dan het klassieke ‘omdenken’ en de theorievorming over weerbaarheid en wendbaarheid.

Kees Tillema

Kees Tillema van Het Zuiderlicht Managementadviseurs in Groningen verzorgt speciaal voor het Noorderlinknetwerk een webinar over Antifragiel voor maximaal 20 mensen. Deelname is gratis, opgeven noodzakelijk.

Praktisch

Datum
dinsdag 2 juni 2020

Tijd
14.00 - 15.00 uur

Kosten
geen

Locatie
Via Webex op je laptop of pc op een voor jou fijne en rustige plek. Het Zuiderlicht stuurt je een uitnodiging in je agenda om deel te nemen. Dit gebeurt online. Installeren van Webex is dus niet nodig.

We volgen de richtlijnen

Bij de organisatie van al onze events volgen we de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Gelden er voor een event specifieke richtlijnen, dan worden alle deelnemers hierover persoonlijk geïnformeerd.