Aan de slag met HR Analytics - Het Alfacollege neemt je mee ..

Hoe innoveer je op HR gebied? Hoe maak je de vertaalslag naar HR beleid en HR instrumenten? Hoe krijg je de je de organisatie zover dat ze de HR-instrumenten gaat gebruiken? Tijdens de interactieve werk en leersessie neemt Herbert van Hoogdalem neemt ons mee in het verhaal van Alfacollege. 

Programma  

14:45 Inloop 
15:00 Inleiding en kennismaking  
15:30 Herbert van Hoogdalem – Alfa College 

Herbert van Hoogdalem neemt ons mee in het verhaal hoe het Alfacollege vanuit data de vertaalslag maakt naar innovatie van HR-beleid en HR instrumenten. Herbert werkt als senior specialist bedrijfsinformatiesystemen bij het Alfacollege. Daarna gaan we in gesprek over onze eigen HR praktijk: wat herken je in het verhaal van Herbert en hoe pas je dat toe in je eigen organisatie? 

16:15 Pauze 
16:30 in gesprek gaan over het HR analytics kennisnetwerk 

De middag sluiten we af met een interactieve brainstormsessie in groepen over het HR analytics kennisnetwerk.  

De werk- en leersessies van dit kennisnetwerk HR Analytics zijn een initiatief van Samenwerking Noord, Noorderlink en de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (NVP). Doel is om kennis en ervaring op het gebied van HR Analytics met elkaar te delen en hiervan te leren om daarmee vanuit jouw rol HR Analytics in jouw organisatie te kunnen professionaliseren. 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 13 maart