Informatie-bijeenkomst Week van de Uitwisseling

Ben je ook digitaal aanwezig bij onze informatie- bijeenkomst? Deze houden we op donderdag 28 januari 2021 tussen 10:00 – 11:30 uur.

Of je nu manager, administratief medewerker, ICT-er of brugwachter bent: de Week van de Uitwisseling is voor iedereen!

Graag nodigen we je uit voor de digitale informatiebijeenkomst op donderdag 28 januari 2021. We geven dan een toelichting op de Week van de Uitwisseling en tips & trucs om het anders en online te organiseren. Verder hebben we drie boeiende sprekers uitgenodigd. Zo zorgen we met elkaar voor een inspirerende start van 2021. Na de bijeenkomst kun je nog beslissen over deelname. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Programma

09:45 uur Digitale inloop
10:00 uur Start en welkom
10:05 uur De Ontwikkel Uitblinkers – Klaske de Jong-Grijpma & Margriet van der Galiën
10:25 uur Nathalie Kamphuis

10:45 uur Pauze

10.55 uur Dennis Kamstra
11.05 uur Informatie Week van de Uitwisseling
11:25 uur Tot slot
11:30 uur Sluiting

Onze sprekers

Digiquette is geïnspireerd op het thuiswerken en digitaal vergaderen. Hoe presenteer je je als je online vergadert? Hoe uit je jezelf digitaal en hoe krijg je digitale verbinding? Hoe werk je nieuwe medewerkers digitaal in?

Werkgeluk: wat betekent digitalisering en het succes van thuiswerken? Als je op deze onderwerpen zoekt, betreft het meestal de tools die je kunt gebruiken of de computer als gereedschap. En wij bedoelen juist de mens erachter. Hoe werk je succesvol thuis, wat is de etiquette, hoe krijg je digitale verbinding en hoe houd je het een hele dag vol? Want voorlopig zitten we nog wel vast aan het thuiswerken, en misschien ook wel in de toekomst.

Klaske, Margriet en Nathalie vertellen hoe je het beste uit jezelf en je medewerkers haalt en hoe je jezelf digitaal presenteert.

Hierna neemt Dennis je mee in zijn beweegredenen om als projectgroepslid deel te nemen aan het project Week van de Uitwisseling.

De sprekers, resp. De Ontwilkkel Uitblinkers (Klaske de Jong-Grijpma & Margriet van der Galiën),  Nathalie Kamphuis  en Dennis Kamstra:

  

We presenteren deze informatiebijeenkomst live vanuit de Why Room van Noorderlink in Groningen. 

Ben je benieuwd naar wat de Week van de Uitwisseling voor jouw bedrijf/organisatie kan betekenen? Meld je dan aan vóór 25 januari 2021 voor de informatie-bijeenkomst via onderstaande button. Ook introducé(s) zijn van harte welkom. Graag tot 28 januari!

Aanmelden

Met vriendelijke groet,
Projectgroep Week van de Uitwisseling 2021