3 x workshop sneller en slimmer werken en leren met je brein

 Slimmer en sneller werken en leren door optimaal gebruik te maken van je brein. Een serie van 3 workshops die ook los te volgen zijn rond het thema breinvriendelijk leren en werken.

Als professional moet je op de hoogte zijn. Beschikken over de meest recente informatie en kennis van je vakgebied. Weten waar je het over hebt. Maar hoe doe je dit? Zoveel informatie en zo weinig tijd. Wat kun je doen om beter te werken en te leren?


 

Waarneming en geheugen

12 oktober
Voor Iedereen die graag zelf wil bepalen wat onvergetelijk is.
Je kunt je geheugen aanzienlijk verbeteren door te weten over hoe je brein werkt. Hoe werkt ons geheugen en hoe kunnen we dit verbeteren? De drie verschillende typen geheugen worden behandeld: het zintuigelijk geheugen, het korte termijn geheugen en het lange termijn geheugen. Kortom, een onvergetelijke training.

Meer informatie...

 

Concentratie en snellezen

16 november
In Nederland ligt de gemiddelde leessnelheid rond de 250 woorden per minuut. Ons denkproces verloopt echter vele malen sneller; we denken met een snelheid van 800 tot 1400 woorden per minuut. Bij lezen komen we een aantal problemen tegen waardoor we relatief langzaam lezen. Tijdens deze workshop leer je technieken om je lees snelheid op te voeren én je tekstbegrip te verbeteren!

Meer informatie...


 

Brein en Mindmappen

1 december 
Met Mindmappen gebruik je de volledige capaciteit van je brein. Met deze techniek verwerk je meer informatie in korte tijd, houdt je beter overzicht en leer sneller. Deze techniek is ook geschikt om complexe informatie te structureren, gedachten te ordenen, projecten, werkstukken en presentaties voor te bereiden en je creativiteit te vergroten.

Meer informatie...