21 Dagen niet klagen met Kevin Weijers

Op woensdag 21 oktober daagt Kevin Weijers ons uit om 21 dagen niet te klagen. In een online live sessie vanuit het Stadslab Groningen vertelt hij alles over zijn experimenten en ervaringen. Ook als je niet helemaal een 'Younglinker'* bent, mag jij de uitdaging aangaan en je aanmelden! 

Uitstekend klagen

“Hoe gaat het met je?" "Hoe ga jij om met het hele corona gebeuren?”

Misschien wel de twee meest gestelde vragen van de afgelopen maanden. Logisch ook: iedereen gaat anders om met deze ongekende tijd, en ja, daarbij kunnen we uitstekend klagen met ons allen ;). Maar wat brengt dat ons als we niets willen veranderen? Wat kunnen we eigenlijk wel doen om dezelfde situatie net wat positiever te benaderen?

"Heb je een leuk project voor me?"

Daarvoor hebben we de ideale persoon voor jullie weten te strikken: Kevin Weijers! Kevin weet als geen ander wat het is om experimenten bij de horens te vatten. Zo is hij de uitdaging aangegaan om de wereld rond te gaan in 80 experimenten. Van lesgeven in de townships van Kaapstad tot radio dj in Maleisië. Een simpele vraag "heb je een leuk project voor me?" bracht hem in veel leerzame situaties. Daarnaast daagt hij regelmatig mensen uit om 21 dagen niet te klagen. Dat is lastiger dan het misschien klinkt...

Kortom, de ideale persoon om ons meer te leren over hoe je je huidige (werk)situatie met een nèt iets andere, positievere bril kunt bekijken!

Praktisch

Locatie

Online (dus waar je maar wilt)

Wanneer

Woensdag 21 oktober 2020

19:15 uur: digitale inloop

19:30 uur: start lezing

Aanmelden

*Young professional die werkt bij een van de aangesloten organisaties van Noorderlink