Noorderlinkdagen 2020 / 2021

Noorderlink organiseert één keer per twee jaar de Noorderlinkdagen. Het congres kenmerkt zich iedere editie door aansprekende thema’s op het gebied van management- en organisatieontwikkelingen, vertaald in een origineel programma.

Op expeditie

Op 1 oktober 2020 zou er een nieuwe editie van de Noorderlinkdagen plaatsvinden. Het thema van deze editie is 'De Expeditie van Betekenis'.

Wie op expeditie gaat weet dat hij voor onverwachte situaties kan komen te staan. Zo kruiste het covid -19 virus ons pad. Een fysiek event voor 1000 bezoekers was niet meer mogelijk. Wel zijn we op 1 oktober 2020 gestart met 'de Expeditie van Betekenis' voor alle medewerkers van aangesloten organisaties, een online reeks shows, interviews en lezingen.

Alles van de Noorderlinkdagen 20/21 terugkijken

De shows, lezingen en interviews zijn voor een ieder gratis te bekijken op de Online Academy. Zie hieronder de trailer. Of ga meteen naar de Online Academy.

Ga voor informatie en een overzicht van alle activiteiten van de afgelopen manden naar de website van de Noorderlinkdagen.