Noorderlinkdagen 2020

Noorderlink organiseert één keer per twee jaar de Noorderlinkdagen. Het congres kenmerkt zich iedere editie door aansprekende thema’s op het gebied van management- en organisatieontwikkelingen, vertaald in een origineel programma.

Op 1 oktober 2020 zou er een nieuwe editie van de Noorderlinkdagen plaatsvinden. Het thema van deze editie is 'De Expeditie van Betekenis'.


Op expeditie

Wie op expeditie gaat weet dat hij voor onverwachte situaties kan komen te staan. Zo kruiste het covid -19 virus ons pad. We weten nu dat er op 1 oktober 2020 geen fysieke Noorderlinkdagen plaats zal vinden. Wel zullen we in het najaar starten met 'de Expeditie van Betekenis' voor alle medewerkers van aangesloten organisaties. Dus ben je op zoek naar meer zingeving in je werk? Wil je als organisatie meer van betekenis zijn voor je medewerkers of bijdragen aan het algemeen sociaal maatschappelijk belang? Ga met ons mee op expeditie.

Vanaf het najaar zullen we starten met een serie events voor verschillende doelgroepen, waarin we verbinden, kennis delen, inspireren, beleven en genieten. Kleine offline events waar mogelijk afgewisseld met verbindingen online. Medio 2021 gaan we de expeditie gezamelijk afsluiten.

We houden je hier op de hoogte van de ontwikkelingen.