Aansluiten bij Noorderlink, wat houdt dat in?

Aangesloten zijn bij het samenwerkingsverband Noorderlink biedt veel voordelen. Het geeft je namelijk toegang tot het grootste netwerk op het gebied van Human Resource Management (HRM) en Human Resource Development (HRD) in Noord - Nederland. Noorderlink heeft zich als doel gesteld om Noord-Nederland te profileren als aantrekkelijke woon- en werkomgeving. Het netwerk van Noorderlink zet zich in om goed opgeleid personeel aan te trekken en voor de regio te behouden.

Meer dan een vacaturewebsite

Noorderlink is bij veel mensen vooral bekend door haar vacaturewebsite. Maar Noorderlink is meer dan dat. Wij creëren meerwaarde over de grenzen van de aangesloten organisaties heen. Door kennis, expertise en best practices uit te wisselen, vergroten de organisaties in het netwerk de mobiliteit en inzetbaarheid van de medewerkers. Daarnaast zijn de organisaties door hun onderlinge afstemming beter in staat oplossingen voor moeilijke vraagstukken te realiseren.

Noorderlink in 1 minuut

Wat we doen

Noorderlink maakt verbindingen en stimuleert samenwerking tussen professionals en organisaties, helpt mensen en organisaties ontwikkelen. We stimuleren de ontwikkeling van medewerkers en organisaties door het organiseren van leer-activiteiten zoals congressen, lezingen, workshops, trainingen en proeverijen. Alle medewerkers van aangesloten organisaties mogen (vaak kosteloos) deelnemen aan deze activiteiten.

Bekijk onze doelen en plannen voor 2023:

Jaarplan 2023

De voordelen van lidmaatschap

 • toegang tot een groot netwerk op het gebied van HRM en HRD
 • de directeur HR kan plaatsnemen in het Bestuur van Noorderlink dat de beleidskeuzes aangeeft en de kaders vaststelt
 • onbeperkt vacatures plaatsen op de vacaturewebsite van Noorderlink, in combinatie met een eigen profielpagina van de organisatie
 • medewerkers van de aangesloten organisaties kunnen vaak gratis of soms tegen gereduceerd tarief deelnemen aan proeverijen, trainingen, workshops en andere activiteiten van Noorderlink
 • deelname aan de verschillende platformen van Noorderlink voor uitwisseling van kennis, best practices en expertise
 • medewerkers tot 36 jaar kunnen deelnemen aan de activiteiten van Younglink, het jongerennetwerk van Noorderlink
 • medewerkers vanaf 36 jaar kunnen deelnemen aan de bijeenkomsten van Noordkracht
 • toegang tot Traineelink, een platform met een eigen website en activiteiten voor trainees en hun organisaties 


De voorwaarden voor lidmaatschap

 • de organisatie beschikt over een eigen HR afdeling en is gevestigd in Noord- Nederland. 
 • aansluiting wordt aangegaan voor minimaal 3 jaar.
 • de kosten van aansluiting bedragen €20.450,- (2024) met een jaarlijkse indexatie.
 • elke 2 jaar organiseert Noorderlink het grootste HR-congres in Noord-Nederland: Noorderlink Live!. Het organiseren van een dergelijk congres is alleen mogelijk doordat alle aangesloten organisaties zich verplichten om 20 kaarten af te nemen (in 2024). De kaarten kosten € 575,- per stuk.
 • elke organisatie bepaalt autonoom het eigen personeelsbeleid, maar onderschrijft de kracht van samenwerking en zal daarom kennis overdragen, expertise leveren en ervaringen delen.
 • van alle deelnemende organisaties wordt een actieve bijdrage aan ontwikkelde en te ontwikkelen producten verwacht

Noorderlink voor groot-/ midden- /kleinbedrijf

Omdat er ook regelmatig interesse is vanuit kleinere organisaties, heeft Noorderlink een nieuwe vorm van lidmaatschap onder de naam GMK ontwikkeld. GMK staat voor Groot-/ Midden-/Klein-bedrijf. Het is voor organisaties met maximaal 500 medewerkers. Je kunt voor 1, 2 of 3 modules kiezen. Het aantal modules dat je kiest is gerelateerd aan een aantal vacaturesplaatsingen. De module-keuze is vrij.

Klik op de afbeelding voor de hele brochure.


Contact

Geïnteresseerd in een lidmaatschap of GMK-optie? Neem contact op met Henk Eggens, hij staat je graag te woord in een oriënterend gesprek over de mogelijkheden.

Mail naar: eggens@noorderlink.nl of bel: 06 - 51 69 76 73. (Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag)