Eva Eikhout, onbeperkt

Online presentatie Onbeperkt

Alleen als je je beperking leert kennen, ben je tot grote dingen in staat. Alleen dan ben je echt onbeperkt.

Eva Eikhout is presentator en programmamaker bij BNNVARA en eigenaar van communicatiebureau Oakwood Media Productions. Ze doorliep met succes de BNNVARA-academy en maakte haar debuut bij YUNG DWDD, de jongerenrubriek van De Wereld Draait Door.

Eva over haar ambities:

'Ooit hoop ik een eigen talkshow te hebben. Ik wil ook programma’s maken die niet gaan over toegankelijkheid of mijn beperking. Ik ben veel meer dan dat. Ik ben geen verlegen persoon. Als ik iets vind, zeg ik er wat van of doe ik er wat aan. Toen ik begon met mijn studie aan de hogeschool in Nijmegen heb ik zelf met een aannemer gebeld. Of hij het invalidentoilet voor mij geschikt kon maken. Zo was het snel geregeld. Als ik had moeten wachten op de hogeschool, had ik veel langer moeten wachten en al die tijd niet naar de wc gekund.' (citaat 'meesttoegankelijkegemeente.nl')

In 2019 won Eva de VIVA400 Publieksprijs. Sinds oktober 2020 is haar serie ‘Weet wat je date’ te zien op het YouTubekanaal van NPO3 en eind 2021 kunnen we weer een nieuwe serie van haar verwachten. Ook maakt ze samen met Wilfred Genee de podcast ONBEPERKT. Over deze podcast:

De podcast waarin bekende en onbekende mensen vertellen over het overwinnen van hun beperkingen. Van fysieke handicaps tot karaktertrekken met negatieve impact tot vooroordelen. Een beperking kent vele vormen maar een beperking overwinnen kan lang niet iedereen.

In deze maandelijkse podcast praten Wilfred Genee en Eva Eikhout met inspirerende gasten over de balans tussen beperking en talent. Want alleen als je je beperking leert kennen, ben je tot grote dingen in staat. Alleen dan ben je echt onbeperkt.

Locatie

Online

Doelgroep

iedereen

Aanmelden