Een netwerk- of loopbaangesprek binnen ons netwerk

Wil je heel graag eens in gesprek met iemand uit een organisatie waar jij meer over wilt weten? Wil je iets weten over een specifieke functie of taak? Heb je een loopbaanvraag of wil je je netwerk gewoonweg uitbreiden?

Vanaf nu worden hieronder diverse professionals vanuit onze netwerken geplaatst. Jij kunt (gratis en vrijblijvend) in contact met ze komen om een afspraak te maken voor netwerk- of loopbaangesprek. 

Te benaderen professionals

De volgende professionals staan open voor een netwerk- of loopbaangesprek. Door op de link te klikken, kom je in een aanmeldformulier. Hier zie je de beschikbare tijden/data die je kunt aanvinken. Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar per professional.

Je krijgt een bevestiging van je aanmelding. Hierna zal de professional contact met je opnemen voor het definitief maken van een afspraak.

Deze lijst blijft zich ontwikkelen. Het is dus de moeite waard regelmatig te kijken of er nieuwe, voor jou interessante professionals, zijn toegevoegd om een netwerkgesprek mee te voeren. 

Laurens Melein, CJIB

In mijn benadering ga ik ervan uit dat elk persoon of team 'de sleutels tot succes' reeds in zich heeft. Aan mij de uitdaging om dit te helpen (in)zien en te ontgrendelen. Mensen bied ik altijd nieuwe perspectieven zodat ze zelf de regie nemen over hun ontwikkeling, leven en/of loopbaan. Linkedin profiel van Laurens Melein


Coby de Jong, Rijksuniversiteit Groningen

Een betrouwbare en inlevende coach, met organisatorische vaardigheden, die snel tot de kern komt en een drive heeft om mensen aan te zetten zelf de regie te nemen voor hun loopbaan.  Linkedin profiel van Coby de Jong

Karin Vliem, Loopbaaninitiatief SWNN 

‘Als je ergens wilt komen, moet je op pad gaan’. Dit is mijn motto en ik krijg er dan ook energie van om mensen in beweging te krijgen. Belangrijk hierbij is dat mensen zelf weten wat hun toegevoegde waarde is zodat ze zelf de regie houden op hun loopbaan. Ik wil graag bijdragen aan iemands persoonlijke ontwikkeling. Linkedin profiel Karin Vliem