Senior Communicatieadviseur

Samen voor een moooie dag! en een waardevol leven voor onze bewoners en cliënten, dat is onze ambitie! Al onze medewerkers, zowel op de locaties en de wijkzorg als op het Centraal Bureau leveren hier dagelijks direct en indirect een belangrijke bijdrage aan.

Voor de afdeling Marketing en Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een:

Senior Communicatieadviseur
voor 28 tot 32 uren per week

De functie

Jij bent als Senior Communicatieadviseur verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen van het (meerjarig) communicatie- en marketingbeleid van Zorggroep Drenthe. Je bent vanuit jouw deskundigheid de sparringpartner voor het management en de raad van bestuur. Zorggroep Drenthe is volop in ontwikkeling. Onze plannen op het gebied van organisatieontwikkeling zijn ambitieus; jij levert als vakspecialist een bijdrage aan het vertalen daarvan naar heldere, aansprekende communicatie. Als senior communicatieadviseur neem jij daarin het voortouw, maar draait je hand er niet voor om ook de pen op te pakken en zelf, of samen met collega’s, diverse communicatiemiddelen te realiseren. Je hebt oog voor relevante ontwikkelingen op het gebied van (online) communicatie en beoordeelt deze op eventuele mogelijkheden voor Zorggroep Drenthe. Je ontwikkelt, samen met collega’s, nieuwe communicatie-instrumenten en -middelen en stelt procedures op voor de toepassing en het gebruik daarvan. Je hebt een actieve rol tijdens diverse projecten, bijvoorbeeld in het kader van het nieuw te ontwikkelen Intranet en onze website.

Samen met je collega’s van de afdeling Marketing en Communicatie zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden worden opgepakt en uitgevoerd. Kortom; een dynamische en veelzijdige functie waarbij je met jouw inbreng een belangrijke bijdrage levert aan onze organisatie en de ontwikkeling daarvan.
 

Jouw profiel

Je bent zelfstandig, toont initiatief en bent scherp in jouw analyses. Vanzelfsprekend beschik je over uitmuntende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en is projectmatig/ systematisch werken je tweede natuur. Je bent iemand die kan schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je hebt bij voorkeur ervaring met het Adobe-pakket en/of online marketing strategie. Ook ben je verbindend, daadkrachtig en overzie je het grotere geheel.
Wij zoeken een ervaren collega met minimaal een relevante HBO opleiding en meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Herken jij jezelf in dit profiel, dan komen wij graag met jou in contact!


Ons aanbod

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie in een mooie organisatie binnen een fijn team. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en conform CAO VVT in schaal 50/55. We gaan uit van een contract van minimaal 28 en maximaal 32 uren per week, in overleg met jou kijken we graag wat passend is.


Meer informatie en solliciteren

Als toekomstig werkgever vragen wij standaard een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en de verstrekking hiervan is een voorwaarde om bij ons in dienst te treden. Daarnaast is een referentiecheck ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.

De functie van Senior Communicatieadviseur heeft een breed takenpakket. Spreekt de functie je aan, dan ontvangen wij je sollicitatie graag voor 18 oktober via: www.werkenbijzorggroepdrenthe.nl/vacatures

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 28 oktober. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, neem dan contact op met Inge Degen (bestuurssecretaris) via: 06 – 30 32 20 91. Zij vertelt je graag meer over de functie!

Solliciteren