Teammanager Zorg | Zonnehuis Oostergast | Zuidhorn

Ben jij een ervaren teammanager met een vooruitziende blik? Ben jij een verbinder die in staat is om het beste uit jouw team(s) naar boven te halen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bij Zonnehuisgroep Noord zijn wij op zoek naar een ervaren Teammanager in de zorg. In deze uitdagende functie krijg je de kans om écht verandering te brengen binnen de zorgteams.

Bedrijfsprofiel

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om het leven voor de cliënten een beetje leuker te maken. Zowel in de specialistische zorg, de intramurale als de extramurale zorgverlening schieten de zorgteams te hulp bij verschillende zorgvragen op diverse locaties in de provincie Groningen. Ze sluiten aan op de behoeften van de cliënten, in nauwe samenwerking met de cliënt, familie/ mantelzorgers en collega’s, vanuit ieders eigen kracht.

Binnen locatie Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn wordt er zorg geboden aan 300 cliënten. Met name aan ouderen met een Somatische zorgvraag of dementie (PG). Ook bieden de teams op deze locatie specialistische zorg binnen het Revalidatiecentrum, Centrum voor Gerontopsychiatrische Zorg, Centrum voor Beademingszorg en aan cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Tevens is er onlangs een nieuwe afdeling opgericht die in het teken staat van leren en ontwikkelen.
 

Functieomschrijving

Als teammanager stuur je één of meerdere teams aan die zorg bieden aan de cliënten binnen de locatie Zonnehuis Oostergast. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het tactisch beleid. Hiërarchisch val je onder de Clustermanager, net als je nieuwe collega teammanagers. De functie is nieuw binnen de organisatie dus aan jou de kans om hier mede vorm aan te geven!

Verder:
Ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg binnen jouw team(s) en ondersteun jij hen bij wat zij nodig hebben om de juiste en beste zorg te leveren. De zorgsector is sterk in beweging dus het is mede aan jou om Zonnehuisgroep Noord klaar te maken om ook in de toekomst aan de zorgvraag te kunnen blijven voldoen.
Je streeft continu naar een optimale kwantitatieve en kwalitatieve personeelsplanning en -bezetting zodat medewerkers zodanig toe -en uitgerust zijn dat zij in staat zijn hun werkzaamheden uit te voeren. Je zet hier gericht acties op en werkt nauw samen met collega’s van de zorgondersteuning.

In deze rol ben jij de verbindende factor en weet je als geen ander dat een gezonde en veilige afdelingscultuur van groot belang is. Je hebt oog voor de ontwikkeling van medewerkers, zowel individueel als in het team. Ook werk je mee aan de ontwikkeling van meerdere toekomstgerichte plannen. Je weet deze te vertalen naar een realistisch jaarplan die je vervolgens samen met jouw team(s) tot uitvoering brengt. Je herkent signalen van je teams naar overstijgende organisatieonderdelen en vice versa. Je zorgt voor de verbinding tussen het strategische beleid en de praktijk.

Functie-eisen

Je bent een coachende leidinggevende die in staat is om verandering en verbinding op een positieve en duidelijke manier te realiseren.
Jij beschikt over leiderschapsvaardigheden, zet medewerkers in hun kracht en weet hen te motiveren en te stimuleren, zodanig om het beste uit zichzelf naar voor te laten komen. Tevens bied je jouw medewerkers de ruimte om zichzelf verder te kunnen ontplooien en ontwikkelen.

Wat breng jij verder mee:

  • Je beschikt over een diploma op minimaal HBO niveau;
  • Je hebt ervaring in het leidinggeven aan teams binnen de zorg, bij voorkeur binnen de VVT;
  • Je weet goed om te gaan met budgetten en houd je de financiën goed in de gaten.

De opdrachtgever biedt

Zonnehuisgroep Noord biedt je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Jullie onderzoeken samen bij welk team (of teams) jouw kwaliteiten het beste aansluit.

  • Je krijgt een jaarcontract met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als jullie goed bij elkaar passen;
  • Het aantal te werken uren wordt onderling vastgelegd, je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Een salaris volgens de CAO VVT (FWG 55, maximaal € 4558,88 bruto per maand bij een fulltime dienstverband/36 uur);
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering en deelname FicsFree (waarmee je korting kunt krijgen op bijvoorbeeld bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan).

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, dan nodigt Hunter Select je graag uit te reageren. Naast de mogelijkheid om te solliciteren via de website, kun je ook je cv (en motivatie) per e-mail sturen naar Hunter Select t.a.v. Nancy de Vries, n.devries@hunterselect.nl of Renée Nicolaï, r.l.nicolai@hunterselect.nl. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Nancy de vries of Renée Nicolaï via telefoonnummer 050-3115882.