Verpleegkundige Flexbureau

Verpleegkundige | Flexbureau

Ben je flexibel en ga je een uitdaging niet uit de weg? Kom dan werken wanneer jij wil!

De baan
Jij kiest ervoor om flexibel ingezet te worden omdat de voordelen van flexibel werken goed bij jouw leefstijl passen. Óf omdat je het gewoon leuk vind om op verschillende afdelingen en met diverse doelgroepen te werken!
Als verpleegkundige voer je verpleeg- en medisch-technische handelingen uit. Daarnaast begeleid je cliënten bij het verrichten van ADL+ HDL activiteiten en het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten.

  • Jij werkt wanneer het jou uitkomt, je bepaalt zelf welke dagen en dagdelen je beschikbaar bent;
  • Je bent als vliegende keep soms de redder in nood omdat je invalt waar wij jou hard nodig hebben; in een woongroep en/of thuiszorgteam. Andere dagen is jouw werklocatie en rooster al ruim van tevoren bekend;
  • Via een app/website ben je snel op de hoogte van het actuele aanbod van diensten en schrijf je je daar gemakkelijk voor in;
  • Je hebt een vast contactpersoon bij het Flexbureau die jou voor diensten benadert;
  • Geen dag is hetzelfde en dát maakt deze baan leuk, interessant en leerzaam.

En jij?
Jij bent trots op je vak. Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Verder heb je een flexibele houding. Je kunt je dienstbaar opstellen en kan werken vanuit een ja-cultuur. Je bent daarnaast gastvrij met een open en klantvriendelijke houding, een aanpakker. Je bent in het bezit van een diploma MBO-V of HBO-V.
Goed kunnen samenwerken is belangrijk, we verwachten dat je feedback durft te geven en actief meewerkt om alles op rolletjes te laten verlopen. Je kunt goed schakelen tussen verschillende zorgvragers en bent creatief in het bieden van maatwerk. Werkplezier voor medewerkers en woonplezier voor de bewoners, dat is het belangrijkste!

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We zoeken Verpleegkundigen voor Groningen, Haren en Hoogezand. We gaan graag het gesprek met jou aan zodat we er achter komen wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen. In dit gesprek kan je aangeven hoeveel uur je wilt werken, naar welk werkgebied je voorkeur uit gaat en of je voorkeur hebt voor een specifieke doelgroep. Er zijn verschillende dienstverbanden mogelijk van 0 tot 32 uur per week.

We bieden je een marktconform salaris (max. FWG 45, cao VVT), afhankelijk van vooropleiding, leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren? 
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Alkina Hajes, Coördinator Flexbureau, op 06-20329249. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl

Reageren? Solliciteer hier, na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.