Verpleegkundig specialist

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE ZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

ZINN Gezondheidszorg zoekt een enthousiaste collega voor de functie van:

Verpleegkundig specialist

min. 24 uur - max. 32 uur per week.
zo spoedig mogelijk

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

ZINN Gezondheidszorg is een aparte BV binnen stichting ZINN. Daardoor kan op een ondernemende manier vorm gegeven worden aan multidisciplinaire samenwerking, innovatie en daadkracht ten behoeve van onze cliënten. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Er werken in totaal zo’n 75 professionals die, binnen alle facetten van ouderenzorg, behandeling bieden aan 480 intramurale cliënten op vijf locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. Er bestaan samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra en wij werken nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. Naast advisering aan huisartsen via consulten wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg.
Op alle locaties wordt gebruik gemaakt van een Elektronisch Cliënten Dossier.

De baan

 • Als verpleegkundig specialist ben je, samen met drie collega’s en twaalf specialisten ouderengeneeskunde, een onderdeel van ons multidisciplinair behandelteam. 
 • Je gaat een zelfstandige behandelrelatie aan met patiënten en werkt zowel individueel als in multidisciplinair verband.
 • Je stelt diagnoses op grond van vooraf gestelde zorguitkomsten. 
 • Je hebt de rol van regievoerend behandelaar; diegene die de behandeling coördineert en verschillende behandelaren verbindt.
 • Je ontwikkelt, coördineert en implementeert, vanuit je eigen specifieke deskundigheid, beleid gericht op het verbeteren van de kwaliteit van zorg. 
 • Je neemt actief deel aan project- en/of werkgroepen gericht op kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.
 • Je levert een bijdrage aan de theoretische en praktische scholing van andere (zorg)disciplines.

En jij?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding Master in Advanced Nursing Practice (MANP).
 • Je bent BIG-geregistreerd en ingeschreven in het register Verpleegkundig Specialist.
 • Je bent een T-shaped beroepsbeoefenaar (zoals omschreven in het beroepsprofiel VS van V&VN).
 • Je beschikt bij voorkeur over relevante ervaring op het gebied van de ouderengeneeskunde, sociale geriatrie en ouderenpsychiatrie. Tevens heb je de vaardigheid om deze kennis om te zetten in zorg binnen de dagelijkse praktijkvoering.
 • Je hebt een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg.
 • Je bent initiatiefrijk en kunt goed samenwerken. Je bent organisatorisch sterk ontwikkeld.
 • Je hebt een inspirerend en energiek karakter en gaat graag een uitdaging aan.
 • Je anticipeert actief in veranderingen van de rol van VS binnen de organisatie op het gebied van deskundigheid en positionering. 

Ons aanbod

Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. ZINN heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen binnen het vakgebied. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/ laptop regeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg, op telefoonnummer 06-30 62 73 21. Voor meer informatie over ZINN verwijzen wij je naar onze website www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 14 oktober a.s. je motivatie en CV naar onder vermelding van vacaturenummer 7200 19-125 in de onderwerpregel.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.