Recruiter

ONLINE RECRUITMENT INZETTEN OM DE JUISTE MEDEWERKER TE VINDEN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

VACATURE: RECRUITER
Minimaal 28 tot maximaal 32 uur per week

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. 

De baan

Je maakt onderdeel uit van het team HR-advies, dat bestaat uit zes HR-adviseurs en een recruiter. Het team wordt aangestuurd door de manager HRM en wordt ondersteund door het HR-secretariaat. De krappe arbeidsmarkt is de grote uitdaging voor onze organisatie. Als ervaren recruiter bouw je met veel enthousiasme mee aan het werving- en selectieproces binnen ZINN. Je weet de juiste wervingskanalen aan te boren en de juiste talenten te matchen met onze vacatures. Online-recruitment kent geen geheimen voor jou.

En jij?

  • Hebt een afgeronde HBO-opleiding, richting HRM, Communicatie;
  • Hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring als recruiter, bij voorkeur in de zorg- of dienstverlenende sector;
  • Hebt een nauwkeurige en ‘vlotte’ pen; bent gewend doelgroepgericht te schrijven;
  • Hebt ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken en het stellen van de juiste vragen;
  • Bent gewend om projectmatig te werken, je kunt je ook vastbijten in de dagelijkse werkzaamheden;
  • Bent een frisse, energieke, bevlogen persoonlijkheid met ambitie en een flinke dosis overtuigingskracht; je denkt in mogelijkheden en kansen;
  • Schakelt makkelijk, bent representatief, ondernemend, creatief, gastvrij en flexibel;
  • Bent een stressbestendige teamspeler en een natuurlijk organisatie-talent;
  • Hebt ervaring met het inzetten van social media t.b.v. recruitment en bij voorkeur ervaring met een CMS systeem;
  • Hebt humor en relativeringsvermogen – dit is een absolute must.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 50-55 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Floor Nakken, recruiter. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-82512920. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 16 augustus a.s. je motivatie en CV naar onder vermelding van vacaturenummer 9300 19-124 in de onderwerpregel.

De gesprekken met de selectiecommissie vinden op 23 augustus a.s. plaats.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.
Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.