Tandarts ouderenzorg

HOE ZET JIJ DE MONDZORG VERDER OP DE KAART BINNEN DE OUDERENZORG?

Voor ZINN Gezondheidszorg zijn wij op zoek naar een collega voor de functie van

Tandarts ouderenzorg

• Contract voor onbepaalde tijd;
• 8 tot 24 uur per week;
• Met ingang van zo spoedig mogelijk.

De baan
Als tandarts behandel je bij ons cliënten op één van onze locaties of in hun vertrouwde eigen thuissituatie. Je werkt samen met een team bestaande uit mondhygiënisten, tandartsassistenten en een klinisch prothese technicus. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor het mondzorgplan. Je voert periodieke mondonderzoeken uit, evenals curatieve behandelingen (met name conserverend, prothetisch en chirurgisch). Verder administreer je klantgegevens, registreer je behandelingen en stel je rapportages op. Je neemt bovendien deel aan Zorgleefplan-besprekingen (ZLB).

Waar ga je werken?
Je werkt hoofdzakelijk op de 6 locaties van ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast zijn ook samenwerkingsverbanden met andere zorginstellingen in de omgeving afgesloten. Zo leveren we onder andere ook mondzorg aan Vredewold, Icare en NNCZ.
Het mondzorgteam ondersteunt meerdere instellingen in de regio waar cliënten met een WLZ indicatie verblijven. In totaal verricht het team haar werkzaamheden aan ongeveer 400 verpleeghuisbedden en aan 800 ouderen vanuit een andere woon-zorg situatie.

En jij?
Je bent BIG geregistreerd;
Je hebt ervaring in een algemene praktijk;
Je hebt ervaring/ affiniteit met de mondzorg voor (kwetsbare) ouderen;
Je hebt ervaring/ affiniteit in het werken in een team als regisseur van de mondzorg;
Je beschikt over goede communicatieve – en contactuele vaardigheden;
Je wilt de mondzorg binnen de ouderenzorg verder professionaliseren.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Zij zijn werkzaam binnen alle facetten van de ouderenzorg en bieden behandeling aan intra- en extramurale cliënten. Er wordt intensief samengewerkt met andere woonzorgcentra en ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. Naast advisering aan huisartsen wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie.

Ons aanbod
Onze arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT. Inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals FiscFree, tablet/ laptop regeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. Tevens heeft ZINN een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg, op telefoonnummer 06-3062 7321. Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg en het mondzorgteam verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Mail vóór 26 februari a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 7200 21-16 in de onderwerpregel.

Gesprekken vinden plaats op woensdag 3 maart.

Solliciteren vanaf de bank
Een sollicitatiegesprek vanaf je eigen bank. Dat voelt waarschijnlijk onwennig, maar we stellen je graag op je gemak. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zet ZINN uitsluitend videogesprekken in via Teams.

 De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.