Specialist Ouderengeneeskunde

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE ZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

 ZINN Gezondheidszorg zoekt enthousiaste collega’s voor de functie van:

 SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE 

• Minimaal 24 uur tot maximaal 36 uur per week
• Met ingang van zo spoedig mogelijk

 De baan

Als specialist ouderengeneeskunde behoor je tot de medische vakgroep en werk je nauw samen met andere specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en verpleegkundig specialisten. Tevens ben je onderdeel van ons multidisciplinair behandelteam. Je neemt deel, en draagt bij, aan MDO’s, ZLB’s, revalidatie overleggen, en revalidatie plan besprekingen. Ook ben je het aanspreekpunt voor familie en/of mantelzorgers.

 • Je biedt medische zorg aan cliënten op de afdelingen revalidatie, somatiek en PG.
 • Je bent samen met de andere leden van het multidisciplinaire team verantwoordelijk voor de geleverde behandeling.
 • Je hebt een coachende rol voor medewerkers in de zorg/rol als procesbegeleider.
 • Je participeert in het rooster voor ANW-diensten voor de eigen organisatie.
 • Je vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling van de eerstelijns activiteiten. Acquireert en onderhoudt contacten met huisartsen.
 • Vanuit je rol en deskundigheid neem je actief deel aan project- en/of werkgroepen gericht op kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.

En jij?
Je beschikt over:

 • Een voltooide opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.
 • Een geldige BIG-registratie.
 • Enkele jaren ervaring in de geriatrie.
 • Een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg. 
 • Een ondernemende persoonlijkheid gericht op ontwikkeling.
 • Daadkracht en bent slagvaardig in het nemen van besluiten.
 • Een inspirerend en energiek karakter. Je gaat graag een uitdaging aan.
 • Een klantgerichte en flexibele instelling.
 • Een rijbewijs en beschikt over een auto (i.v.m. bereikbaarheidsdiensten).

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

ZINN Gezondheidszorg is een aparte BV binnen stichting ZINN. Daardoor kan op een ondernemende manier vorm worden gegeven aan multidisciplinaire samenwerking, innovatie en daadkracht ten behoeve van onze cliënten. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Er werken in totaal zo’n 100 professionals die, binnen alle facetten van ouderenzorg, behandeling bieden aan 800 (intramurale) cliënten op vijf locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. Er bestaan samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra en wij werken nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. Naast advisering aan huisartsen via consulten wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg. Op alle locaties wordt gebruik gemaakt van een Elektronisch Cliënten Dossier.

Ons aanbod
Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. ZINN heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen binnen het vakgebied. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/laptopregeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg, zij is t/m 30 juli bereikbaar op telefoonnummer 06-30627321. Vanaf 2 augustus kun je contact opnemen met Ghita Timmer-Jansen, leidinggevende ZINN Gezondheidszorg, op telefoonnummer 06-12538770. Voor meer informatie over ZINN verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Mail vóór 17 augustus a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 7200 21-47 in de onderwerpregel.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.