Interim Jurist bij Yacht

Klaar om jouw juridische steentje bij te dragen?

Als legal interim professional kom je vast in dienst bij Yacht en ga je op projectbasis aan de slag bij toonaangevende juridische opdrachtgevers in Nederland. Je zorgt voor tevreden opdrachtgevers, zorgt voor juridische duiding en helpt onze opdrachtgevers om hun juridische doelstellingen te kunnen behalen of handhaven. Je kijkt verder dan alleen de juridische kaders en wilt zelf je eigen loopbaan kunnen bepalen. 

Binnen Yacht is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een future proof legal professional. Ons uitgebreide netwerk opent voor jou deuren die anders misschien gesloten zouden blijven. Samen gaan wij op zoek naar dé opdracht of opdrachtgever waarin jij het verschil kunt maken als legal professional en werken we aan jouw ontwikkeling naar specialist in jouw juridische voorkeursrichting! 

Werk dat ertoe doet, maakt gelukkig. Daar geloven wij bij Yacht in!

Sluit jij je aan bij ons netwerk of heb je nog vragen? We nemen graag contact met je op! Je kunt ons bereiken op het nummer 0649948588 of via e-mail (elia.van.bergen@yacht.nl).

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma Rechten. Bij voorkeur heb je al 1-2 jaar ervaring in een juridische functie en je hebt een proactieve instelling. Je hebt kennis en affiniteit met bestuurs-, of privaatrecht. Je bent een netwerker, communicatief vaardig en kunt overweg met computers aangezien veel opdrachten momenteel deels vanuit huis uitgevoerd kunnen worden. Je bent woonachtig in Nederland en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Yacht biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden! Je ontvangt een jaarcontract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd, een prima salaris, een leaseauto of reiskostenvergoeding, 25 verlofdagen, pensioenopbouw vanaf dag één en een bonusregeling. Je hebt de mogelijkheid om een sabbatical op te nemen en ontvangt een referral bonus bij het aanbrengen van een nieuwe professional, een nieuw project of een plaatsing Werving & Selectie.

Via de Yacht Academy kun je vak gerelateerde opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast worden er jaarlijks verschillende juridische cursussen gevolgd; bijvoorbeeld een actualiteitencursus bestuursrecht of een workshop over de toekomst van het juridische werkveld. Ook is het mogelijk om in je ontwikkeling begeleid te worden door senior juristen binnen ons netwerk. 

Bedrijfsinformatie

Werken bij Yacht betekent een boost voor je carrière. In een korte periode werk je aan meerdere opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Liever een vaste baan? Ook daarbij helpt Yacht je graag. Door ons grote netwerk, vacatures én expertise op de arbeidsmarkt brengen we je droombaan dichterbij. Bij Yacht voel je je thuis als professional. Door de verbinding met vakgenoten, goede begeleiding en een landelijk netwerk.

Werken voor Yacht

Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.