WLN

WLN heeft verstand van water

WLN B.V. (voorheen Waterlaboratorium Noord) is een 100% dochteronderneming van Waterbedrijf Groningen en WMD. WLN is een toonaangevende organisatie op het gebied van waterkwaliteit en watertechnologie met een prominente positie in de markt in Noord-Nederland. Voor de beide waterbedrijven werkt WLN continu aan de verbetering van de drinkwaterkwaliteit.

Onderdeel van WLN is hét waterlaboratorium dat is gespecialiseerd in wateronderzoek. U kunt bij ons terecht voor wateranalyses, wateronderzoek maar ook voor advies op het vlak van waterbehandeling en waterinstallaties: onafhankelijk, deskundig en praktijkgericht. WLN heeft kennis van alle soorten water: van drinkwater, industriewater en afvalwater tot oppervlaktewater en zwemwater.

WLN is uw waterlab van het noorden voor controle van uw drinkwater, oppervlaktewater, proceswater en grondwater.

Onder één dak

Analyse, onderzoek en advies bevinden zich bij WLN onder één dak. Dit zorgt voor korte lijnen tussen onze analisten, adviseurs en technologen. Ruime ervaring en up-to-date kennis en analyseapparatuur zorgt dat wij snel, flexibel en efficiënt werken. Wij werken proactief en denken graag mee met onze opdrachtgevers. Innovatie gaan wij niet uit de weg. WLN kijkt verder: deskundig, klantgericht en betrokken. Zo ontzorgen wij onze klanten op de korte en lange termijn.

Naast ons gecertificeerde en geaccrediteerde drinkwaterlaboratorium beschikken we over een grote technologische afdeling. Deze afdeling adviseert over waterkwaliteit en waterbehandeling van ontwerp tot beheer.