Poli KNO: medisch assistent gezocht!

Ben jij een energieke collega die als medisch assistent ons team van de polikliniek KNO komt versterken?

De functie
Je krijgt bij het WZA een hele afwisselende functie. Je assisteert bij ingrepen, bent regisseur van de spreekuren en je zit af en toe bij de balie en doet de telefoonafhandeling. Dat maakt je werk nu juist zo leuk! Door de afwisseling is geen dag hetzelfde. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de afdeling goed en functioneel draait.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je ontvangt de patiënten aan de balie;
 • Je verricht voorbereidende werkzaamheden voor onderzoek;
 • Je assisteert de arts bij het verrichten van poliklinische ingrepen onder lokale anesthesie (POK);
 • Je draagt zorg voor de spreekuren door de voorraden op de kamers op peil te houden en assisteert tijdens de spreekuren.

Door de diversiteit aan patiënten is het belangrijk dat je je communicatie kunt aanpassen op de patiënt. Je kunt je goed inleven, stelt de patiënt op zijn/haar gemak en zorgt ervoor dat het bezoek aan het WZA voor de patiënt en de naasten zo prettig mogelijk verloopt.

Wij vragen
Om in aanmerking te komen voor de functie als medisch assistent ben je stressbestendig, assertief, besluitvaardig en flexibel. Ook ben je sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie. Je kunt een boodschap helder overbrengen. Je kunt goed omgaan met onverwachte situaties en houdt de controle over het geheel.

Daarnaast vragen we het volgende:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot doktersassistent;
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in een ziekenhuis;
 • Je beschikt over goede computervaardigheden;
 • Je hebt eerder gewerkt met HiX of een ander EPD-systeem;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent ook in teamverband een fijne collega;
 • Je bent ondernemend, energiek en enthousiast.


Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een baan in een enthousiast en professioneel team. Je werkt in de dagdienst (maandag t/m vrijdag, 08.00 uur - 16:30 uur). Je krijgt kans om je te ontwikkelen door middel van scholing en je kennis uit te breiden. Ook jouw inbreng is erg welkom in het team. We staan altijd open voor vernieuwing. Daarnaast kun je bij ons rekenen op het volgende:

 • Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 40 (minimaal €2.134,- en maximaal €3.160,- bij een fulltime werkweek);
 • Een contract voor onbepaalde tijd, voor 24 uur per week. 

We bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten, diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met regelingen op het gebied van sport en vrije tijd.

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie uiterlijk 15 februari via de button op onze website. De gesprekken staan gepland in week 8. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd.

Informatie
Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Sandra Geerts, leidinggevende zorg. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 0592 - 325267.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.