IC Verpleegkundige

De functie

Als gediplomeerd IC verpleegkundige heb je tijdens je dienst de zorg over meerdere patiënten tegelijk. Je observeert, ondersteunt en verpleegt de patiënten tijdens hun verblijf op de IC. Naast je verpleegkundige taken neem je ook deel aan multidisciplinaire overleggen en participeer je in ons reanimatieteam. Samen met jouw gespecialiseerde collega’s blijf je continu werken aan de beste zorg voor onze patiënten. Je gaat werken op de gecombineerde en volledige nieuwe IC/CCU afdeling, maar het kan ook voorkomen dat we je vragen om bij te springen op de SEH. Zo heb je een hele afwisselende functie.

Wij vragen

Om voor deze dynamische functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je hebt een diploma voor verpleegkundige;
  • Je hebt een aantekening voor IC.


Jij bent vakbekwaam, servicegericht en kunt zelfstandig werken. De werkdruk op de IC is wisselend, daar kun je goed mee omgaan. Je kunt en wilt een actieve rol spelen in de verdere ontwikkeling van de afdeling. Je bent geïnteresseerd in techniek rond het bed en kunt goed observeren en analyseren.

Wij bieden

Lijkt het je leuk om je werkervaring bij het WZA uit te breiden? En wil jij graag werken in een kleinschalige omgeving met korte lijnen en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan wat we jou te bieden hebben:

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris conform de cao Ziekenhuizen, waarbij de functie ingeschaald is in FWG 55;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van CZO erkende opleidingen in een professionele organisatie.

We bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten, diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met regelingen op het gebied van sport en vrije tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Wil je eerst sfeer proeven en kijken hoe we werken? Leuk! Neem dan contact met ons op voor een meeloopmoment.

Deze vacature staat open voor een langere periode. Bij voldoende geschikte kandidaten wordt de vacature eerder gesloten. Je ontvangt in ieder geval zo spoedig mogelijk bericht nadat we je sollicitatie hebben ontvangen. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid.

Informatie

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Berntilde Scholten, waarnemend Hoofd IC/CCU, bereikbaar op telefoonnummer 0592-325736. Je kunt ons ook volgen op Instagram voor een uniek kijkje achter de schermen.

Solliciteren