Flexverpleegkundige

Ben jij verpleegkundige en wil jij brede werkervaring op doen? Heb jij interesse in het werken bij het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, maar weet je nog niet bij welk specialisme jouw voorkeur ligt? Kom dan werken als flexverpleegkundige!

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen is doorlopend op zoek naar verpleegkundigen voor de flexpoule.

De functie

Als verpleegkundige weet je wat je werkzaamheden zijn, de patiënt staat bij jou centraal. Je werkt goed samen met de verschillende collega’s en zorgt voor een goede overdracht van de patiënt. We vinden eigen regie belangrijk, maar daar waar het nodig is, verzorg je de patiënt zelf. Jij zorgt voor de continuïteit van de zorg voor onze patiënten.

Doordat je op verschillende afdelingen gaat werken, krijg je een brede kijk op de organisatie en kun je je klinische blik vergroten. Een mooie stap in jouw carrière om je werkervaring uit te breiden, je te oriënteren op de verschillende specialismen én om het WZA te leren kennen.

Jouw profiel

Flexibiliteit is in deze functie erg belangrijk. Je werkdagen per week kunnen verschillen, jij geeft dit zelf bij ons aan. Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde MBO-V of HBO-V opleiding;
  • Je bent BIG geregistreerd;
  • Je hebt stage- of werkervaring in het ziekenhuis;
  • Je bent bereid om op wisselende diensten te werken;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden

Wij bieden jou een fijne werkplek en een flexibele baan in een mooi ziekenhuis. Je krijgt veel flexibiliteit om werk en privé goed op elkaar af te stemmen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een contract voor minimaal 8 tot 24 uur per week;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen, waarbij de functie ingedeeld is in FWG 45;
  • Een goede bereikbaarheid met zowel auto als OV;
  • Ruimte voor ontwikkeling.

Is dit jouw baan? Dan ontvangen we graag je sollicitatie! Je kunt deze indienen via de sollicitatiebutton op onze website. We zijn doorlopend op zoek naar collega’s, na het indienen van je sollicitatie ontvang je van ons zo spoedig mogelijk bericht.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Hilde Lambregts, hoofd Flexeenheid. Zij is te bereiken via 0592-325084 of via de mail op (dit mailadres niet gebruiken voor je sollicitatie, hiervoor kun je de sollicitatiebutton gebruiken).

Solliciteren