Medewerker civiele techniek

Gemeente Westerkwartier zoekt een

Medewerker buitendienst (36 uur)

civiele techniek

Gemeente Westerkwartier
Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft 63.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec, ongeveer 1000 werknemers. De dienstverlening wordt verleend vanuit 5 werklocaties.

Het team
Je werkt in het team Buitendienst, onderdeel van het Fysieke Domein. Het team houdt zich bezig met het feitelijke beheer van de openbare ruimte. Binnen het team Buitendienst werken ook medewerkers die deel uitmaken van een speciale doelgroep (waaronder SW-medewerkers, medewerkers met een werk-/leertraject en stagiaires).

De functie
Als medewerker buitendienst (civiele techniek) draag je zelfstandig zorg voor de uitvoering van werkzaamheden op het terrein van onderhoud straatmeubilair, klein straatwerk, overige civieltechnische handelingen (o.a. beschoeiing repareren, rioolwerkzaamheden). Daarnaast verzorg je klein dagelijks onderhoud aan het rollend materieel, machines en gereedschappen. Je levert een actieve bijdrage aan de integrale samenwerking in het team Buitendienst. Jouw standplaats is in eerste instantie Marum, maar het is mogelijk dat je op termijn op een andere werklocatie wordt ingezet. We verwachten van onze medewerkers flexibiliteit ten aanzien van de werklocatie.

Jouw kwaliteiten

  • Je beschikt over een vakgerichte beroepsopleiding MBO2;
  • Je hebt vaktechnische kennis van civiele technieken;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van aanleg, onderhoud- en beheer van civieltechnisch werk;
  • Je beschikt over rijbewijs B, en BE en C is een pré;
  • Het beschikken over een VCA-basis diploma is een pré;
  • Je bent bereid ook buiten reguliere werktijden werkzaamheden te verrichten, denk hierbij aan calamiteiten en gladheidsbestrijding;
  • Jouw reisafstand woon-werk (auto) bedraagt bij voorkeur maximaal 20 minuten;
  • Je bent een flexibele teamspeler maar kunt ook zelfstandig werken;
  • Je bent kostenbewust en vindingrijk;
  • Daarnaast gelden voor alle medewerkers de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen.

Ons aanbod
We bieden jou een aantrekkelijke en dynamische functie in een politiek-bestuurlijke omgeving met grote ontwikkelingen en opgaven. Het bouwen aan de nieuwe organisatie zien we als een uitdagend traject. Het gaat om een structurele vacature, waarbij je in eerste instantie een contract voor een jaar wordt aangeboden. Je wordt ingeschaald in aanloopschaal 4 of functieschaal 5 (maximaal € 2.765).

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ietse-Willem Ploeg, teamleider/coach 06-50 73 27 80 of ietsewillem.ploeg@westerkwartier.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Hester Noorman, HRM-medewerker 06-28 75 83 06 of hester.noorman@westerkwartier.nl.

De procedure
Ben jij de collega die met ons wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Mail dan uiterlijk 19 september 2021 jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2021034. De gesprekken vinden plaats op maandag 27 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.