Wender

In het leven van de mensen waar wij mee werken speelt vaak van alles. Dakloosheid. Huiselijk geweld. Verslaving. Psychische problemen. Schulden. Dan is het knokken om elke dag weer veilig door te komen. Anderen worstelen juist om problemen te voorkomen. Wender is er voor hen.

We helpen onze cliënten om de draad op te pakken en de touwtjes van hun eigen leven weer in handen te nemen. Door te luisteren. Ze een veilig onderdak te geven. Rust en structuur te bieden. We helpen ze op weg naar een betere toekomst.

Topprestatie

Het leven een positieve wending geven vraagt om moed, doorzettingsvermogen en creativiteit. Van onze cliënten én van onze medewerkers. Samen met meer dan 650 gedreven collega’s ondersteunen we jaarlijks ongeveer 2.800 mensen in Drenthe, Friesland en Groningen. Tegenover deze topprestatie staat een aantal fijne arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een individueel keuzebudget van minimaal 18,81%, deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering, een loopbaanbudget én de mogelijkheid om online te leren. 

Benieuwd hoe jouw loopbaan bij ons eruit kan zien? Kijk ook eens op www.werkenbijwender.nl/vacatures.