Projectleider Nieuwbouw Distributie

Ben jij onze nieuwe Projectleider (1 fte)?

Bij Waterbedrijf Groningen werk je letterlijk aan de bron. Het is een dynamische organisatie actief in een sector waarin technologie zich razendsnel ontwikkeld en waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit. Als maatschappelijke onderneming houdt Waterbedrijf Groningen zich bezig met het veiligstellen van waterbelangen in brede zin. Met activiteiten op het gebied van drink- en industriewater, energie & water en internationale samenwerking, dragen we samen met onze partners bij aan een duurzame ontwikkeling van onze regio.

Door een veranderde leefomgeving met meer druk op onze bronnen blijft het een mooie uitdaging om 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater aan alle Groningers te leveren! En dat al 140 jaar! Werken bij Waterbedrijf Groningen is dan ook een bron van inspiratie, energie en voldoening!

Kom je bij ons werken?

Jij houdt van afwisseling. Binnen én buiten werken. Je geeft leiding aan projecten. Samenwerken, niet alleen intern binnen het Waterbedrijf, maar ook met externe partijen zoals gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers of adviesbureaus. Ontwerp, budget, bestek, aanbesteding, vergunningen, inkoop materiaal, toezicht op uitvoering, communicatie met betrokkenen en richting de klant. En dat allemaal om ervoor te zorgen dat ons drinkwaternet in staat is 24/7 drinkwater van topkwaliteit te leveren. 

 

Wat ga je doen?

De afdeling Nieuwbouw Distributie waarvoor je gaat werken is verantwoordelijk voor een breed scala aan activiteiten en projecten op het gebied van ons drinkwater- én industriewaterleidingnet. Zo zorgen de medewerkers o.a. voor de noodzakelijke en/of gewenste uitbreiding, wijziging of vervanging van het drinkwaterleidingnet; van ontwerp tot uitvoering. En dat doen ze ook ten behoeve van onze industriewateractiviteiten.

Als onderdeel van het team geef je zelfstandig leiding aan complexe infrastructurele leidingnetprojecten met een zware/stevige omgevingsmanagement component. Het betreft leidingnetten voor drinkwater, industriewater, warmte, warmte/koude en afvalwater.

Bij projecten ben je verantwoordelijk voor alle projectfases: van initiatief tot en met nazorg en projectaspecten zoals technische keuzes, planning en financiën. Verder ondersteun je bij complexe strategische studies door bijvoorbeeld leidingnetmodellen en het opstellen van business cases.

Meedraaien in de wachtdienst is ook onderdeel van de functie.

De afdeling kenmerkt zich door een goede samenwerking, open communicatie, brede inzetbaarheid en korte lijnen.  

Wat breng je mee?

-       Je hebt een relevant HBO-diploma zoals bijvoorbeeld civiele techniek en 3 – 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

-       Het is een pre als je de basisopleiding drinkwaterdistributie hebt afgerond.

-       Je kunt overweg met diverse automatiseringsprogramma’s en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

-       De volgende kenmerken zijn op jou van toepassing: nauwkeurig, initiatiefrijk, flexibel en inlevingsvermogen.

-       Je kunt sturing geven aan de inzet van mensen (in- en extern) en middelen, afgestemd op de situatie en je informeert in- en externe partijen daarover passend.

Wat bieden we?

We vragen veel en we bieden veel. Een afwisselende functie waar gedrevenheid en initiatief wordt gewaardeerd, waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

De functie is ingedeeld in schaal J van de WWB-loonlijn. Dit betekent een salarisrange van € 3.133,-  tot € 4.476,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB). Dat is maandelijks meer dan 22% van je bruto maandsalaris dat naar eigen inzicht in te vullen is. Daarnaast is er ook een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Interesse?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wim Doeleman, Hoofd Nieuwbouw Distributie: 06-22952204.

Je sollicitatiebrief en CV stuur je uiterlijk 18 mei a.s. aan de afdeling HR van Waterbedrijf Groningen, mailadres: vacatures@waterbedrijfgroningen.nl, o.v.v. ‘sollicitatie Projectleider NBD’.

De eerste gesprekken worden gehouden op dinsdagochtend 25 en woensdagochtend 26 mei a.s. via MS Teams.

Een VOG en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor indiensttreding.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne reacties gaan vóór externe reacties.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.