Vonk

Vonk matcht mooie organisaties in Noord-Nederland met ambitieus talent. Van zorg tot industrie, van corporates tot scale-ups: er zijn genoeg uitdagingen die we samen aan willen gaan. Vonk werkt aanstekelijk!

Alleen de beste match

Vonk matcht gedreven talent met ambitieuze organisaties, door intensieve begeleiding en hoogwaardige multi-company traineeships. Gedurende twee jaar voeren de trainees opdrachten uit bij drie verschillende organisaties, of ze gaan twee jaar lang aan de slag bij één organisatie. Denk hierbij aan corporates, het MKB, maatschappelijke instellingen en overheden.

Naast deze opdrachten ontwikkelen de trainees zich als persoon en professional, met onze persoonlijke begeleiding. De individuele trainee vormt het gezicht van Vonk in de organisatie. Maar hij of zij komt niet alleen: er staat een team van andere trainees achter, dat denkkracht inzet voor het betreffende project.

Door een gebalanceerde werkweek van vier dagen intern bij de opdrachtgever en één dag bij Vonk leren ze zichzelf kennen, bouwen ze een netwerk op en ontdekken ze wat Noord-Nederland hen te bieden heeft. De opdrachten zijn bewust uitdagend. We prikkelen de trainees om de juiste mindset te ontdekken en met onze ondersteuning halen ze het beste in zichzelf naar boven.

Mogelijke projecten

De ondernemende houding van de trainee houdt de vaart erin en zorgt voor zichtbaar resultaat. Mogelijke projecten zijn:

  • Leer- en verandertrajecten
  • Organisatieoverstijgende uitdagingen
  • Moderne communicatievraagstukken
  • Innovatiemanagement
  • Vraagstukken die gebaat zijn bij een vernieuwende aanpak

De vonkvisie op werk

Wij geloven dat je leert door te werken en het beste werk levert als je continu blijft leren. In alle programmaonderdelen leg je als trainee de link tussen jouw persoonlijke ontwikkeling en de praktijk van je opdracht. Zo word je optimaal ondersteund in het uitvoeren van je opdracht en leer je ‘on the job’. Ons twee jaar durende ontwikkelprogramma is daarom zo opgebouwd, dat het aansluit bij de fase waarin jij zit en bestaat uit drie hooflijnen:

  • Persoonlijk Leiderschap
  • Professionele vaardigheden
  • Ondernemerschap & Creativiteit

Wil je graag meer weten over het Vonk Traineeship, opdrachten of de selectieprocedure? Check onze website vonktraineeship.nl!

Ben je werkgever en ook enthousiast over Vonk? Kijk op vonktraineeship.nl/bedrijven

Of volg ons op LinkedIn en Instagram:
https://www.linkedin.com/company/vonktraineeship/
https://www.instagram.com/vonktraineeship/?hl=nl