Teamcoördinator gehandicaptenzorg

Over de functie, wat je gaat doen
In deze veelzijdige functie ben je onderdeel van het team op locatie en zorg je voor een fijne, gezonde en plezierige woon- en werkomgeving met de juiste zorg. Je ontwikkelt operationeel beleid voor de locatie en je adviseert de zorgmanager t.a.v. de ontwikkelingen binnen het team, de locatie en het bestuur van het ouderinitiatief. Daarnaast werk je zelf mee als begeleider in het primair proces. Collega’s kunnen op je rekenen en jij zorgt dat je goed op de hoogte bent van de wensen van medewerkers, bewoners, ouders of verwanten. Dit doe jij op een voor jou natuurlijke wijze waarbij je alle belangen altijd goed weet af te wegen.  Binnen de locatie draag jij bij aan het kwalitatief en kwantitatief op orde zijn van de zorg. Dit doe je door regelmatig te toetsen of de tevredenheid op voldoende niveau is. Verder houd je je bezig met “de juiste medewerker op de juiste plaats” en de bijbehorende werkzaamheden.

Over de locatie, waar je komt te werken
De Toermalijn is een ouderinitiatief in Roden voor jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking. De samenwerking tussen het bestuur van het ouderinitiatief en Vanboeijen is vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. De Toermalijn heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een hechte woongroep met betrokken ouders, en een vaste groep gemotiveerde medewerkers, waarbij een huiselijke sfeer voorop staat.

Over jou, onze nieuwe collega
Jij bent het toegankelijke en stabiele aanspreekpunt voor jouw collega’s en je kunt je goed verplaatsen in de casuïstiek die er speelt. Kortom, het werken in een team kent voor jou geen geheimen. Jij bent een verbinder, zowel op inhoud als op proces en relatie. Jij geeft vorm aan het werken vanuit de verschillende driehoeken op locatie. Je zorgt ervoor, vanuit jouw verbindende en meewerkende rol, dat het team zich optimaal ondersteund voelt. Dat het team versterkt wordt en zich kan richten op de zorg die nodig is, binnen de kaders die de organisatie daarvoor heeft. Je rapporteert aan de zorgmanager. Uiteraard werk je intensief samen met de zorgmanager wanneer de situatie hier om vraagt. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding gericht op zorg en ervaring als begeleider;
  • Inspirerend leiderschap;
  • Het vermogen om goed samen te werken;
  • Een positieve mind-set; een behoorlijke dosis nieuwsgierigheid, leergierigheid en humor;
  • Sensitiviteit.

Over Vanboeijen, wat wij jou bieden
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie! 
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen. Ook hebben we een uitgebreid inwerkprogramma om de organisatie en processen beter te leren kennen.
  • Je krijgt een salaris conform de cao-gehandicaptenzorg van minimaal €2501,- en max. €3738,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 50).
  • In mei ontvang je daarnaast vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.

Verder bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Daarnaast kan je gebruik maken van diverse voordelen, bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We maken graag kennis met je
We zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities en vertellen je graag meer over onze organisatie. Stuur je cv naar ons toe via onderstaande link ‘solliciteren’ voor 20 oktober 2021. We nemen dan contact met je op over het vervolg van de procedure.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.