Persoonlijk begeleider | Terreplein Assen

Voor onze locatie aan het Terreplein zijn wij op zoek naar een Persoonlijk Begeleider die ons team komt versterken!

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen
Communiceren doe ik op mijn manier. Omdat het niet altijd gaat zoals ik wil kan ik dat niet goed duidelijk maken. Ik heb jou nodig om mijn dag goed door te komen. Door jouw onvoorwaardelijke steun kan ik mij ontwikkelen. Je bent er voor mij en ziet mij. Jij kent mijn verhaal. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over Terreplein Assen
Je bent welkom aan het Terreplein. Terreplein is een woonlocatie in de wijk Kloosterveen, in de nabijheid van het winkelcentrum en allerlei andere faciliteiten als scholen, sportverenigingen en buurtcentrum. Het gebouw heeft 32 appartementen en bestaat uit twee woonlagen. Op de bovenste woonlaag wonen 16 cliënten in totaal in de leeftijd van 26 tot en met 81 jaar. Op de begane grond wonen 16 veelal oudere cliënten.. Naast de verstandelijke beperking kan er ook sprake zijn van een lichamelijke beperking, psychiatrisch beeld, autisme, epilepsie en slechtziendheid.

De zorgvraag is gericht op een combinatie van  lichamelijke en volledige verpleegtechnische verzorging en begeleiding. Verder bestaat de zorgvraag uit het bieden van structuur en overzicht over de dag. Er wordt blijvend gezocht naar passende activiteiten zowel overdag als in vrije tijd. De cliënten ervaren hun woning als een thuis. Naast een huiselijke sfeer en gezelligheid is het bieden van duidelijkheid en structuur minstens zo belangrijk.

Over JOU, onze nieuwe collega
Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. De bewoner is samen met jou 100%. Dat betekent dat je de ene dag meer ondersteuning moet bieden dan de andere. Wat een bewoner kan is altijd het uitgangspunt. Met jouw positieve en creatieve aanpak onderzoek je samen met je collega's waar de mogelijkheden en ontwikkeling van bewoners liggen. Belangrijk is je talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen en daarmee de boodschap achter het gedrag te achterhalen.

Over DE FUNCTIE
Concreet varieert je werk van het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen tot het aanbrengen van structuur. Samen met de collega's binnen jouw team maak jij de dag van onze bewoners. Je bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Daar schrik je niet van terug. Je blijft naar mogelijkheden van de bewoners kijken. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen, want je werkt samen met de bewoner zelf, de verwanten en je collega's. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team. Geen dag is hetzelfde! De cliënten maken gebruik van 24-uurs zorg.

Verder heb JIJ…

  • een relevante zorgopleiding op minimaal MBO-4 niveau;
  • een helicopterview en kan je in een breder perspectief kijken waarin je een sterk samenbindend vermogen laat zien ook in complexe situaties;
  • een flexibele werkhouding, dus je past je begeleidingsstijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden daar om vragen;
  • een duidelijke manier van communiceren met alle betrokken partijen (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en anderen);


Ook niet onbelangrijk!

  • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €2993 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu? 
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk begeleider | Terreplein Assen › Vanboeijen.
Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Thérèse de Wit (Recruiter) door te bellen of WhatsAppen naar 06 20278649

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om te kunnen werken bij Vanboeijen vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).