Persoonlijk begeleider | Sleutelbloem Havelte

Annelies Hagedoorn - Zorgmanager "
Op de Sleutelbloem in Havelte willen we voor onze bewoners het beste uit de dag halen. Daar hebben we jou bij nodig! De Sleutelbloem is een geweldige locatie waar met hart en ziel gewerkt wordt. In mijn rol als zorgmanager heb ik evenals de orthopedagoog en de aanwezige coach (persoonlijke) ontwikkeling hoog in het vaandel staan. En dat doen we met elkaar!"

Over de locatie, Sleutelbloem Havelte 
Hier wonen 22 bewoners wonen in een fraai pand met ieder zijn of haar eigen appartement. Ruime appartement met alle voorzieningen die het leven luxe en mooi maken. Ze wonen aan de rand van Havelte met prachtig uitzicht op de akkers. Prachtige natuur is om de hoek en leent zich uitstekend voor een wandeling. Beide verdiepingen hebben een gezamenlijke huiskamer waar het fijne thuisgevoel je direct omarmt. Stuk voor stuk zijn de bewoners, die een bewogen geschiedenis hebben, een fantastische groep mensen die in harmonie met elkaar leven. Ze zijn nieuwsgierig naar elkaar en helpen elkaar om bijvoorbeeld tijdens dagbesteding om mooie creaties te maken.

De locatie is verdeeld over twee verdiepingen, op de begane grond wonen grotendeels ernstig meervoudig beperkte bewoners, zij hebben intensieve zorg nodig. De bewoners hebben uiteenlopende problematiek, dit varieert van syndroom van down tot NAH. Wat je hierin terug ziet; vreugde, beleving, creëren, verzorgen, ondeugende humor, benaderbaar en harmonie.

Op de bovenverdieping wonen 11 bewoners die meer gedragsmatige problematiek laten zien. Autisme, syndroom van down en hechtingstoornis zijn enkele voorbeelden. Ook deze bewoners hebben ieder zijn of haar eigen appartement. De begeleidingsstijl voor boven is meer gericht op zelfstandigheid. Enkele kernwoorden die bij deze bewoners passen zijn; communiceren, doen, wederkerigheid, ondersteunen en aandacht hebben voor elkaar.

Over de functie 
|Als Persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor alles rondom jouw cliënt(en). Je schrijft en bewaakt het zorgplan, onderhoudt het netwerk rondom de cliënt(en), je zet lijnen uit samen met de gedragskundige en neemt het team hierin mee. Je staat er dus niet alleen voor! Daarnaast bied je zorg voor een goede dag van de bewoners. Dit realiseer jij onder andere door jouw voorspelbaarheid en consequent handelen naar zowel bewoners als collega's.

Over jou, onze nieuwe collega 
We zoeken een collega die breed inzetbaar is en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je kunt zonder oordeel luisteren en signaleren, en neemt mensen serieus. Je bent flexibel en initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt feedback geven en ontvangen. Je vindt het leuk om te blijven ontdekken en je volop te ontwikkelen. Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van autisme. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals SPW of SAW niveau 4 bij voorkeur met affiniteit voor verpleegkundige handelingen of een Verpleegkundige opleiding waarbij je interesse hebt voor het gedrag van mensen, met minimaal 2 jaar werkervaring in de gevraagde functie. Je wordt ook ingezet op de slaapdienst.

Dit mag je verwachten

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2236 en maximaal €3154 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG40);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv uitruil reiskostenvergoeding;
  • Persoonlijke groei door diverse opleidingsmogelijkheden en relevante trainingen.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de button solliciteer op Persoonlijk begeleider | Sleutelbloem Havelte › Vanboeijen.

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure.