Flexibele vakantiebegeleiders

Word vakantiekracht bij Vanboeijen!

Wacht niet langer en meld je aan voor die afwisselende zomerbaan!

Flexibele vakantiebegeleiders 
(16 tot 36 uur)

Wie we zijn!
Bij Vanboeijen geloven we erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Met onze overtuiging “goed leven, mooi werk, met elkaar”.

Dit ga je doen
Je gaat aan de slag binnen een enthousiast team, samen dragen wij bij aan een zo gewoon mogelijk leven voor onze bewoners. Er is een grote diversiteit in ondersteuningsvragen. Van het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen tot het aanbrengen van structuur. Geen dag is hetzelfde!

 1. Doelgroep met zorg dit ga je doen:
  Zo verricht jij ADL werkzaamheden en bied jij ondersteuning bij welzijns- en huishoudelijke activiteiten. Hierbij maak je gebruik van ander andere til-liften en andere ondersteunende hulpmiddelen.

 2. Doelgroep met gedrag dit ga je doen:
  Je draagt bij aan het gestructureerd doorbrengen van de dag voor onze unieke bewoners. Je staat stevig in je schoenen en je bent duidelijk in je communicatie. Jij houdt van een uitdaging.


Wat krijg jij?

 • Je krijgt een geweldig leerzame (bij)baan/vakantiebaan
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je wilt werken
 • Je krijgt een goed salaris


Verder heb jij……

 • Een lopende studie  in de zorg (niveau 2, 3, 4 of 5) of de ambitie deze te gaan volgen;
 • De leeftijd van minimaal 17 jaar en bij voorkeur werkervaring in de zorg of wil je deze opdoen;
 • In de zomerperiode minimaal 4 weken dat je beschikbaar bent.

 
Doen!
Laat dan je gegevens achter via de link “solliciteren”. 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen Birgit Veld, recruiter, 06-11283079 of met Thérèse de Wit,recruiter, 06-20278649

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.