Begeleider | Meteoor Hoogeveen

Tijdelijk tot 1 januari 2024 | 24 uur

Over de locatie

Op de Meteoor, in de wijk Krakeel wonen 13 bewoners die begeleidt worden door een team van Vanboeijen. Alle bewoners wonen in een eigen appartement. Er is op de etage een gezamenlijke huiskamer waar de bewoners gebruik van kunnen maken. De bewoners hebben ieder hun individuele begeleidingsvraag. Het zijn volwassenen met uiteenlopende verstandelijke beperkingen. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende problematiek zoals niet aangeboren hersenletsel, autisme en lichamelijke beperkingen en psychiatrische problematiek. Verbale agressie kan voor komen op deze locatie.

De begeleidingsvragen van de bewoners lopen uiteen van totale overname ADL, tot aan het begeleiden van zo zelfstandig mogelijk wonen en structuur aanbrengen in het dagelijks leven.

Over de functie, wat ga je doen?

Als ervaren begeleider zorg je samen met het team en de bewoners voor een mooie dag. Dit gaat niet altijd vanzelf; jouw sensitieve vermogen en creativiteit zijn hierbij hard nodig. Je beweegt mee met de bewoner en zorgt dat de activiteiten van die dag passend zijn bij zijn/ haar behoeften. We begeleiden de bewoners middels de Vanboeijen manier. Een set van richtlijnen en methoden (o.a. Triple-C en driehoekskunde) die alle professionals helpt om goede zorg uit te voeren. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Je bent goed in het lezen van de bewoner door kleine signalen op te pikken en kan dit vertalen naar wat er nodig is. 

Over jou, onze nieuwe collega

Wij zoeken een begeleider die breed inzetbaar is en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je kunt zonder oordeel luisteren en signaleren, en neemt mensen serieus. Je bent flexibel en initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt feedback geven en ontvangen. Je bent in staat actief een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in het team en op de woning. Daarnaast vind je het leuk om te blijven ontdekken en je volop te ontwikkelen.

Uiteraard heb je een passende opleiding op MBO 3, 4 of HBO niveau. Als begeleider word je ook ingezet op de slaapdiensten.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een Mooi Leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt een contract tot 1 januari 2024. Met werkmogelijkheden na het contract binnen Vanboeijen.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3009,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?  

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider | Meteoor Hoogeveen › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Carla Christ (Zorgmanager), door te bellen of WhatsAppen naar 06 10 94 74 80.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.  

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.