Begeleider dagbesteding en wonen | de Schakel

Over de locatie

De Schakel is een dagbestedingslocatie bestaande uit meerdere groepen. Op deze groepen worden de diensten gecombineerd met woonlocaties. Het niveau is verschillend. Op alle groepen speelt in meer of minder mate gedragsproblematiek. Je kunt worden geplaatst op één van de groepen in combinatie met de betreffende woonlocatie. Het gaat dan om dezelfde doelgroep. Structuur bieden en een goede daginvulling zijn van groot belang. De inspanning wordt gevolgd door ontspanning. De bezigheden kunnen bestaan uit arbeidsmatig werk, sporten, folders rondbrengen, inpakwerkzaamheden en bezigheden in de omgeving. Van belang is dat bewoners hun energie kwijt kunnen in de activiteiten die worden geboden.

Over de functie, wat ga je doen?

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor alles rondom de bewoners. Je bied zorg voor een goede dag van de bewoners. Dit realiseer jij onder andere door jouw voorspelbaarheid en consequent handelen naar zowel bewoners als collega's. Het is belangrijk dat jij begrijpt dat jij de stabiele factor bent in een hectische omgeving waar onrust kan zijn. Je houdt je daarom goed aan afspraken die je maakt met bewoners, collega's en anderen. De bewoners van deze locatie hebben overwegend een intensieve begeleidingsvraag, maar ook deels een zorgvraag.

De diensten starten op wonen en je gaat mee naar dagbesteding. Wonen en dagbesteding zijn qua diensten aan elkaar gekoppeld. Je werkt dus ook onregelmatige diensten en in de weekenden.

Over jou, onze nieuwe collega

We zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat voor een groep bewoners waarbij naast hun matig verstandelijke beperking ook psychiatrische problematiek een rol speelt. Evenwichtig, geduldig, zelfverzekerd, humor en een gouden hart: deze woorden horen bij jou. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Een goede besteding van de dag bieden is een onderdeel van je werk. Naast het lezen van gedrag, kun je ook medisch signaleren. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner, cliënt of collega is, en past je gemakkelijk aan. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt een contract van een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3154 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskosten regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • Je bent in het bezit van een relevante diploma op MBO 3, 4 of HBO niveau.
  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief voor 15 maart 2023 naar ons toe via de link solliciteer op Begeleider dagbesteding en wonen | de Schakel › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Henriëtte Helmers-Brinke (Zorgmanager) via 06-23135341.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.