Begeleider | Assen

“Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Jij bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat.”

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen 
Ik zoek een begeleider, een rots in de branding. Iemand die me ondersteunt, vertrouwen geeft en er voor me is. Je bent voorspelbaar en consequent, zodat ik weet waar ik aan toe ben. Ik heb al best veel meegemaakt en heb lang moeten zoeken naar de juiste woonplek. Maar nu woon ik bij Vanboeijen en voel ik me veilig. Jij bent er voor mij, op goede én slechtere dagen. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over de LOCATIE Middenweg 24
Op Middenweg 24 a_i wonen 9 cliënten. 1 Cliënt woont elders op het park en krijgt begeleiding op Middenweg 24 a_i. Het is een dynamische groep volwassen cliënten, met een erg diverse hulpvraag en begeleidingsbehoefte. Cliënten gedijen goed op duidelijkheid, vertrouwen en voorspelbaarheid.

Op Middenweg 24 j_r wonen 11 ouder wordende cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Hier worden cliënten ondersteund, begeleid en verzorgd waar ze dit nodig hebben.

De problematiek is zeer divers. In mindere mate komt verbale en/of fysieke agressie voor. Onze bewoners hebben een behoefte aan structuur en duidelijkheid. Dit betekent dat het dagprogramma leidend is en dat jij zorgdraagt voor rust en naleving van de gemaakte afspraken. Wij communiceren mondeling en ondersteunen dit met het gebruik van pictogrammen. De ondersteuningsvraag is voornamelijk begeleidend. 

Over JOU, onze nieuwe collega
Stabiel, verzorgend en geduldig. Deze woorden passen bij jou. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Kleine veranderingen in iemands ogen of gedrag vallen jou meteen op. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner, cliënt of collega is, en past je gemakkelijk aan. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben.

En verder…

  • Je hebt een passende opleiding afgerond zoals SPW of SAW of VIG niveau 3;
  • Je analyseert graag hoe bewoners in elkaar steken en herkent patronen;
  • Je kunt methodisch werken, bent flexibel en je neemt initiatief;


Ook niet onbelangrijk

  • We bieden jou een vast dienstverband;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1920 en maximaal €2853 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG35).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende  (zorg)verzekeringen;
  • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de button solliciteer op Begeleider | Assen › Vanboeijen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Therese de Wit, recruiter, door te bellen naar 06-20278649.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.