UVO Vervoer

Werken bij UVO Vervoer betekent werken bij een personenvervoerbedrijf én familiebedrijf. Een organisatie met als hoofddoel: mobiliteit verzorgen voor een ieder in de regio. Samen met zo’n 185 collega’s werk je mee aan het verzorgen van het vervoer van reizigers in de provincie Groningen. Reeds 100 jaar vervoeren we reizigers van A naar B, of het nou gaat om het vervoer van één persoon of een groep van 500 reizigers.

Samenwerken aan duurzaam vervoer

Samen met gemeenten en andere opdrachtgevers zoeken we continu naar de meest efficiënte, duurzame en comfortabele manier van het vervoeren van onze reizigers. Daarbij houden we rekening met de inzet van het materieel. Chauffeurs, centralisten, mecaniciens, poetsers en directie spannen zich hier dagelijks voor in.
Onze doelstelling is om uiterlijk 2026 ons wagenpark (voertuigen onder de 8 personen) emissievrij te laten rijden. Om deze doelstelling uit te kunnen voeren, rijden inmiddels meerdere voertuigen op waterstof of elektrisch. Daarnaast wordt gestreefd naar een energieneutrale huisvesting in 2027.

Werken bij UVO Vervoer

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. In de dagelijkse uitvoering bij de weg, maar ook in de ondersteunende functies. Je vindt hier de actuele vacatures bij UVO Vervoer maar je kunt ons ook een open sollicitatie sturen. Heb je vragen over een specifieke vacature? Neem dan contact op met de contactpersoon die in de vacature genoemd staat. Bij algemene vragen over werken bij UVO Vervoer kun je ook contact opnemen met ons via 0595-412611 of via .