Strategisch Business Consultant

Unigarant is dé specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie, vrije tijdsbesteding en wonen. Onze verzekeringen worden verkocht via assurantietussenpersonen, retailers, reisbureaus en ANWB. Klanten kunnen rekenen op perfecte dienstverlening en onvoorwaardelijke samenwerking. Al jaren lang. De wensen van de consument staan centraal.

Het directieteam van Unigarant en ANWB verzekeren kent 5 leden. De samenstelling bestaat uit een Algemeen Directeur, Directeur Innovatie, Commercieel Directeur, Financieel Directeur en Directeur Operations.

Ter ondersteuning van dit team zijn wij op zoek naar een

Strategisch Business Consultant
voor minimaal 32 uur per week | Standplaats Hoogeveen

Wat ga je doen?
Namens onze directie handelen in heel veel verschillende situaties. Je bent namelijk in de functie van Strategisch Business Consultant dé strategische rechterhand van het directieteam, waarbij je een cruciale plek hebt binnen de organisatie. Zo neem je bijvoorbeeld deel aan diverse trajecten, directie-overleggen en strategiesessies om de visie van onze algemeen directeur (of soms de hele directie) te vertegenwoordigen.

Inhoudelijk ondersteun je de directie op diverse strategische vraagstukken. Zowel corporate als business strategie. Zowel korte als middellange termijn. Zowel reactief op onderwerpen die de directie ziet, maar zeker ook eigen ideeën waar jij in gelooft. Voor de uitvoering neem je moeiteloos zelf de leiding en blijft van begin tot eind aangehaakt, waarbij je zorgt voor een correcte uitvoering en voortgang.

Je creëert draagvlak en zet veranderingen in gang, want voor grote delen van onze organisatie ben óók jij het gezicht van het directiebeleid! Je vindt het belangrijk dat jij en directie een gouden combinatie zijn, waarbij je kwaliteit nastreeft. Met minder neem je geen genoegen. Tijdens overleggen ben je niet bang om je eigen mening te vertegenwoordigen en deze krachtig te verdedigen. Je bent al begonnen voordat we vragen, want een leider is wat wij zoeken!

En wat breng je daarvoor mee?
Je beschikt over een Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van  Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding waar strategie en analyse samenkomen. Je hebt bijvoorbeeld een ‘Trainee’ of consultantsfunctie bekleed en bent toe aan een volgende stap in je carrière, waarbij je een plekje dichterbij het vuur van de strategische besluitvorming ambieert. Je zoekt een plek waar doorgroei mogelijk is, toont hierin je leergierigheid en hebt de wil om te slagen.

Je bent een kritische denker, kunt overtuigend presentaties geven en kunt directievragen vertalen naar messcherpe analyses. Je hebt altijd 1 oog op de toekomst gericht en kunt moeiteloos een beleid vormen rondom jouw visie.

Je standplaats is Hoogeveen, waarbij wij flexibiliteit bieden én zoeken. Dit betekent dat dat je de ene dag vanuit huis werkt, de andere dag vanuit de ANWB in Den-Haag of bij Unigarant in Hoogeveen. Alles hangt af van de afspraken die je hebt gedurende je werkweek.


Onze arbeidsvoorwaarden
Wat krijg je terug? Een baan waar je mensen helpt, in een organisatie die goed voor haar mensen zorgt. En zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we uitstekende voorwaarden:

  • Salaris tot maximaal € 6567,77 bruto per maand (o.b.v. 40-urige WW)
  • Dertiende maand en de keuzemogelijkheid tot extra salaris (3,2%) of verlof
  • Mogelijkheid tot scholing en opleiding
  • Bovengemiddelde verlofdagen (31,5)

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en doen we massaal mee met de Hoogeveense Cascaderun.

Herken je je jezelf?

Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Floor van Workum, Algemeen Directeur, telefoon 06 – 20 91 71 24.

Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06-53 91 90 43. Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.