Schadebehandelaar Personenschade Middelzwaar Letsel

De schadeafdeling van Unigarant wil de beste claimverwerker van Nederland worden. Onderdeel van deze afdeling is het team Personenschade. Het team van Personenschade is een hecht en divers team. Dit team stelt in al de activiteiten het slachtoffer centraal. Snelle en accurate schade afwikkeling, aandacht voor slachtoffertevredenheid, actieve beheersing van dossiervoorzieningen en schadelast zijn kenmerkend voor het team. 

Het team is onderverdeeld in vier subteams: licht -, middelzwaar, -zwaar letsel en letselschade experts.

We zijn op zoek naar een  

 

Schadebehandelaar Personenschade Middelzwaar Letsel

Voor 36 uur per week | Standplaats Hoogeveen


Wat ga je doen?
Als Schadebehandelaar Personenschade Middelzwaar Letsel neem je middelzware personenschadedossiers in behandeling. Je zorgt voor afhandeling van deze dossiers, rekening houdende met schadelast, de juridische verplichtingen van Unigarant en natuurlijk de klanttevredenheid. Je verwerkt de schademeldingen, stelt de aansprakelijkheid vast, vergoedt claims en verhaalt schades. Samen met jouw collega’s  optimaliseer je de werkprocessen van de afdeling, zodat de werkzaamheden telkens weer efficiënter, effectiever en met steeds hogere kwaliteit uitgevoerd worden.

En wat breng je daarvoor mee?
Je hebt HBO werk- en denkniveau (afgeronde HBO of Masteropleiding) en minimaal 3 jaar ervaring met het behandelen van middelzware personenschadedossiers. Je beschikt over een branchediploma Schadebehandelaar/Acceptant Motorrijtuigverzekeringen, je hebt de leergang Schadebehandelaar en leergang Personenschade Middelzwaar Letsel afgerond. Aanvullende opleidingen zoals Arbeidsdeskundige aspecten in de Letselschaderegeling en Medische Aspecten van Ongevallenletsel is een pré.

Je zoekt actief naar kansen en mogelijkheden die de dienstverlening kunnen verbeteren en je zorgt ervoor dat de klant tevreden is. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en zoek naar alternatieven wanneer een bepaalde actie niet tot het beoogde resultaat heeft geleid. Je weet (in onderhandelingen) op het juiste moment met de juiste argumenten te komen en je dringt vlot tot de kern van de zaak door. Je onderbouwt een eindoordeel of conclusie met relevante en logische argumenten en je kan afwisselen tussen het hanteren van logische argumenten en het inventariseren van de oorzaak van de weerstand.

Onze arbeidsvoorwaarden
Zoals je van een verzekeringsbedrijf mag verwachten bieden we uitstekende voorwaarden:

  • Salaris tot maximaal €4477,73 (o.b.v. 40-urige WW)
  • Dertiende maand en de keuzemogelijkheid tot extra salaris (3,2%) of verlof
  • Mogelijkheid tot scholing en opleiding
  • Bovengemiddelde verlofdagen (31,5)

 

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld (online) activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en bingo.

Herken je je jezelf?

Laat dan je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de inhoud van de  functie vraag je aan: 
Henriëtte Visser, Teammanager Personenschade, telefoon 06-50 61 24 14.

Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06 - 53 91 90 43.