ANIOS Cardiothoracale Chirurgie

Afdeling

Chirurgie

Werkomgeving

De afdeling Cardiothoracale Chirurgie maakt onderdeel uit van het cluster hart van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Het cluster hart bestaat uit de verpleegafdelingen Cardiologie en Cardiothoracale Chirurgie (totaal 94 bedden), de Short Stay Unit (14 bedden) en de Hartbewaking (12 bedden), de Hartcatheterisatie, de Functieafdeling en de Polikliniek. Het operatiecomplex van de Cardiothoracale Chirurgie bestaat uit vier operatiekamers.

Functiebeschrijving

Na een inwerkperiode werk je afwisselend als zaalarts op de verpleegafdeling van de Cardiothoracale Chirurgie en draag je verantwoordelijkheid voor de pre- en postoperatieve controles van de patiënten op de polikliniek. Je krijgt volop de kans je chirurgische vaardigheden te ontwikkelen door het assisteren bij het volledige scala aan cardiothoracale ingrepen (inclusief hart- en longtransplantaties) en door het zelfstandig uitvoeren van deeloperaties, zoals het verkrijgen van arterieel en veneus graftmateriaal voor bypass-operaties. Daarnaast zijn er mogelijkheden om wetenschappelijk onderzoek te verrichten.

Wat vragen wij

Enthousiaste afgestudeerde basisartsen met belangstelling voor cardiothoracale chirurgie. Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen. Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

De ervaring leert dat deze functie een goede basis is voor een specialistische opleiding en kan leiden tot een opleidingsplaats. Het betreft een fulltime arbeidscontract voor de duur van één jaar voor 46 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal € 5.766,- bruto per maand (schaal 11A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Het UMCG bied je, samen met de andere opleidingsinstellingen binnen de OORNO, een start van je loopbaan in Noord- en Oost-Nederland. Bekijk alle mogelijkheden via de website.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr. Michiel Kuijpers (050) 361 3238 (via secretariaat) m.kuijpers@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 26 februari 2024. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier